C Celal çakır Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 86 17 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar yayınlarımda ve videolarımda kullanacağım alınır mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
vonnc Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Temmuz 2020 #2 Quadcast çok daha iyi bir alternatif.
C Celal çakır Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 86 18 Temmuz 2020 #3 vonnc dedi: Quadcast çok daha iyi bir alternatif. Genişletmek için tıkla... Quadcast en ufak tıkırtıyımbile aldığı için vazgaçtim. Seiren X nasıldır kullanıyor musunuz.
vonnc dedi: Quadcast çok daha iyi bir alternatif. Genişletmek için tıkla... Quadcast en ufak tıkırtıyımbile aldığı için vazgaçtim. Seiren X nasıldır kullanıyor musunuz.
vonnc Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2020 #4 Celal çakır dedi: Quadcast en ufak tıkırtıyımbile aldığı için vazgaçtim. Seiren X nasıldır kullanıyor musunuz. Genişletmek için tıkla... Quadcastte farklı modlar var çoğu arkadaşım kullanıyor ve çok memnunlar. Seiren X kullanmadım ama pek kullanan da görmedim.
Celal çakır dedi: Quadcast en ufak tıkırtıyımbile aldığı için vazgaçtim. Seiren X nasıldır kullanıyor musunuz. Genişletmek için tıkla... Quadcastte farklı modlar var çoğu arkadaşım kullanıyor ve çok memnunlar. Seiren X kullanmadım ama pek kullanan da görmedim.