mwsg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #1 20 Eylül 2021 tarihinde İtopya.com'dan satın alındı. 2 yıl garantisi mevcut. Kutulu, faturalı. Hiçbir sorunu yok. İstanbul (Anadolu) elden teslim veya kargo yapabilirim. Bir kere kullanıldı, uzağa yerleştirerek kullanabileceğim bir mikrofon arıyordum ancak uzaktan kötü ses verdiği için satıyorum. fiyat: 600TL görseller ve iletişim: RAZER Seiren X For MERCURY (BEYAZ) YAYINCI MİKROFONU - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da - 959441427 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2021
20 Eylül 2021 tarihinde İtopya.com'dan satın alındı. 2 yıl garantisi mevcut. Kutulu, faturalı. Hiçbir sorunu yok. İstanbul (Anadolu) elden teslim veya kargo yapabilirim. Bir kere kullanıldı, uzağa yerleştirerek kullanabileceğim bir mikrofon arıyordum ancak uzaktan kötü ses verdiği için satıyorum. fiyat: 600TL görseller ve iletişim: RAZER Seiren X For MERCURY (BEYAZ) YAYINCI MİKROFONU - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da - 959441427