furkanss123 Centipat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 38 26 Temmuz 2019 #1 İlerleyen zamanlarda kendi hayallerimi gerçekleştirmek için oyuncu ekipmanı alacağım fakat hangi markayı tercih edeceğimi size danışmak istedim. Modelleri aşağı yazacağım, seçim yapınız lütfen. -Razer Mamba Elite -Razer Kraken yeşil -Razer Blackwidow Elite -HyperX Pulsefire FPS Pro -HyperX alloy FPS -HyperX Cloud 2 7.1
İlerleyen zamanlarda kendi hayallerimi gerçekleştirmek için oyuncu ekipmanı alacağım fakat hangi markayı tercih edeceğimi size danışmak istedim. Modelleri aşağı yazacağım, seçim yapınız lütfen. -Razer Mamba Elite -Razer Kraken yeşil -Razer Blackwidow Elite -HyperX Pulsefire FPS Pro -HyperX alloy FPS -HyperX Cloud 2 7.1
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 26 Temmuz 2019 #2 HyperX kulaklık, HyperX fare ve Corsair klavye.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Temmuz 2019 #3 Ben set yapılacaksa Corsair öneririm. Mouse olarak Corsair Ironclaw RGB. Mouse konusunda elinize oturması önemli o yüzden deneyip alınmalı veya elinize oturacağını hissediyor olduğunuz almak en iyisi olur. Klavye olarak Corsair K68 RGB (Red) yeterli olacaktır ama siz isterseniz Corsair K70 MK.2 (Red,Speed) bakabilirsiniz. Kulaklık olarakta Corsair Void Pro RGB Wireless bakabilirsiniz. Bazı yerlerde fazla boşluk bırakmış düzeltemedim hata veya yanlış bir şeye dokundum Son düzenleme: 26 Temmuz 2019
Ben set yapılacaksa Corsair öneririm. Mouse olarak Corsair Ironclaw RGB. Mouse konusunda elinize oturması önemli o yüzden deneyip alınmalı veya elinize oturacağını hissediyor olduğunuz almak en iyisi olur. Klavye olarak Corsair K68 RGB (Red) yeterli olacaktır ama siz isterseniz Corsair K70 MK.2 (Red,Speed) bakabilirsiniz. Kulaklık olarakta Corsair Void Pro RGB Wireless bakabilirsiniz. Bazı yerlerde fazla boşluk bırakmış düzeltemedim hata veya yanlış bir şeye dokundum
CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 1 Ağustos 2019 #4 HyperX Razer'a göre F/P önde. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019