Çözüldü Razer Synapse 3 kulaklık EQ ayarı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mrpazuls

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Arkadaşlar daha önceden Razer Synapse 3 uygulamasından sound kategori kısmından equalizer ayarı yapıyorduk. Örnek olarak Chrome üzerinden YouTube'dan bir şey dinlediğinde movie ve Music butonuna bastığımda sesler otomatik olarak değişiyordu EQ ayarları farklı olduğu için ya da THX ve stereo arasında geçiş yaptığında anında ses değişirdi ama şimdi böyle değil. Hiçbir şekilde ses değişmiyor konu hakkında acil desteğinizi rica ederim.

Çözüm
Dostum sorunu sadece bölge olarak çözdüm "Razer'ın her müşterisine eşit davranması gerekmiyor mu? Bu saçmalık, Türklerin belli özelliklerden yararlanmaması için yapılan bir ırkçılık mı?" dediğine katılıyorum ama şu anlık yapabileceğimiz bir şey yok.
THX olmaz ama equalizer apo ve peace kombinasyonunu deneyebilirsiniz daha iyi ses icin.
Hazir ayarlar da var, manuel ayarlama secenegi de.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama ben THX alıştım iyi geliyor benim için. Şu an ise dediğim gibi çalışmıyor ve çok can sıkıcı bir muhabbet, diğer forum sitelerinde çözüm olarak bölgeyi değiştirdiğin de problem çözüldü olarak yazıyorlar daha önce de Synapse 3 de böyle problem yaşamıştım ve bölgeyi değiştirdiğimde çözüm olmuştu. Benim sizden ricam var ise bunun haricinde çözüm yolu.

Hocam soruna çözüm bulabildiniz mi? Bende de aynı sorun var ve düzelmiyor. Bölge değiştirerek mi çözdünüz? Ve bu durumun bölgeyle ne alakası var Razer'ın her müşterisine eşit davranması gerekmiyor mu? Bu saçmalık, Türklerin belli özelliklerden yararlanmaması için yapılan bir ırkçılık mı?

Dostum sorunu sadece bölge olarak çözdüm "Razer'ın her müşterisine eşit davranması gerekmiyor mu? Bu saçmalık, Türklerin belli özelliklerden yararlanmaması için yapılan bir ırkçılık mı?" dediğine katılıyorum ama şu anlık yapabileceğimiz bir şey yok.

Çözüm

Reis bölgeyi nasıl değiştiriyoruz bende aynı durumdan müzdarinim.

Reis bölgeyi nasıl değiştiriyoruz bende aynı durumdan müzdarinim.
Dostum, arama yerine 'bölge' yazıyorsun. Açılan pencerede sol tarafta 'Yönetim' seçeneğine tıklıyorsun. En altta 'Sistemin bölgesini değiştir' butonu var, ona basıp 'English (United Kingdom)' seçiyorsun. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra dil ayarlarına girip Türkçeyi kaldırıp İngilizceyi varsayılan yapman gerekiyor. Son olarak, tekrar bir restart lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…