Razer Synapse 3 Renk Sorunu

denizarhan

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, ben Razer hunstman isimli bir klavye kullanıyorum. Bunun Driver'ının ismi Razer Synapse 3. renk ayarı yapıp uygulumayı komple kapatınca klavyenin rengi ilk kullanıldığı renge dönüyor. Çok fazla RAM yiyiyor kapatmak istiyorum fakat renk ayarı bozuluyor çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesinde on-board Memory var diyor?

Aynı sorunu faresiyle yaşıyordum. Synapse arayüzünden ayarları yaptıktan sonra, o profili on-board Memory'ye taşıdığına emin ol. Sonra programı kapat, klavye üzerinden profil geçişi yap, olması lazım bu şekilde. Synapse'i kapatırken de Windows açılırken başlama seçeneğini kapat.

Son düzenleyen: Moderatör:
sitesinde on-board memory var diyor?

Aynı sorunu faresiyle yaşıyordum. Synapse arayüzünden ayarları yaptıktan sonra, o profili on-board memory'ye taşıdığına emin ol. Sonra programı kapat, klavye üzerinden profil geçişi yap, olması lazım bu şekilde. Synapse'i kapatırken de windows açılırken başlama seçeneğini kapat.
Kanka o dediğin seçeneğe ekledim fakat beceremedim. Hangi kısayolları nasıl kullanmam gerek?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı