Razer Synapse Açılmama Sorunu

ErenKaan12

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Bugün Razer Kraken 7.1 Chroma kulaklığını satın aldım. Eve geldiğimde bilgisayarıma Razer Synapse kurdum. Güzelce yüklendi ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğini söyledi. Hemen yeniden başlattım ancak Synapse'e tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor. Sağ altta yazılımın simgesi var ona sağ tıklayıp 'Open Razer Synapse' basınca da hiçbir şey açılmıyor. İlk günden hevesim kursağımda kaldı yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İobit Uninstaller programı ile, geride bir kurulum dosyası bırakmadan tamamen programı kaldır. Sonra bilgisayarını yeniden başlat. Razer'in kendi sitesinden en son yayınlanan "Razer Surrond" sürümünü indirip kur, ve bilgisayarı yeniden başlat. Kurulum sırasında herhangi bir "yönetici izini" istenirse izin ver.

Kurulumdan sonra bilgisayarı yeniden başlatınca programın ilk kez açılması için aceleci davranmayın 30 saniyeye kadar bir süre verin.

Eğer var ise, x64 bit veya x32 bit sürümlerinden doğru olanı indirdiğinizden emin olun.

Öncelikle selam, benim de buna benzer bir sorunum olmuştu. Bir öneride bulunacağım. Ben de işe yaradı, umarım sende de yarar.

1- Wi-Fi kısmına sağ tıklayıp "ağ ve internet ayarları" ögesini açıyoruz.

2-Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir diyoruz.

3-Hangi internet ağını kullanıyorsan ona sağ tıklayıp özellikler diyorsun.

4- Internet protokolü sürüm 6'da tik işareti olur onu kaldırıyoruz.

Neden böyle bir şey yaptık diye soracak olursanız, razer yazılımı protokol 6'da çalışmıyor. Bu özelliği devre dışı bırakmanız hiçbir şekilde size sorun çıkarmayacaktır.

İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…