BlackWedge Centipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 Merhaba millet yakın zamana kadar sorunsuz kullandığım Razer programları şu an ne kadar açmaya çalışsam da açılmıyor. Not: Programları repair yapmayı denedim ancak hala aynı. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 45,1 KB · Görüntüleme: 128 Screenshot_3.png 28,1 KB · Görüntüleme: 105 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2023
Merhaba millet yakın zamana kadar sorunsuz kullandığım Razer programları şu an ne kadar açmaya çalışsam da açılmıyor. Not: Programları repair yapmayı denedim ancak hala aynı.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #2 İnternetin yoksa oluyor bu. İnternet varsa reset atınca ya da programı tamamen kapatıp açınca gelmesi lazım. Artı 0 Eksi
İnternetin yoksa oluyor bu. İnternet varsa reset atınca ya da programı tamamen kapatıp açınca gelmesi lazım.
KS KS BlackWedge Centipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #3 arandur dedi: İnternetin yoksa oluyor bu. İnternet varsa reset atınca ya da programı tamamen kapatıp açınca gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... İnternetten yana bir sorunum yok ve kapatıp açmayı da denedim ama bir türlü başlatılmıyor. Artı 0 Eksi
arandur dedi: İnternetin yoksa oluyor bu. İnternet varsa reset atınca ya da programı tamamen kapatıp açınca gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... İnternetten yana bir sorunum yok ve kapatıp açmayı da denedim ama bir türlü başlatılmıyor.
NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 462 Çözümler 2 5 Mayıs 2023 #4 Klasik bir şey diyeceğim ama silip geri yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi