Razer Synapse ayarları kaydediyor mu?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Merhaba, ben uygulamaya misafir olarak girdim. Ayarlarımı yaptım. Acaba kapattığım zaman kaydediyor mu? Fare'nin ışığını nefes alma verme moduna aldım. Ama bilgisayarımı açtığımda Razer2'in uygulamasını açmadığım sürece nefes alma verme modu çalışmıyor. Şu anda açmadım ve çalışmıyor. Kaydediyor mu ayarları?

Merhaba,
Synapse (Razer Central)'a eğer Razer hesabınız ile giriş yaparsanız başka bir bilgisayardan girseniz bile ayarlarınız gelir ama misafir modunda nasıl bir durum söz konusu bilgim yok. Ama mantığı ise kaydetmemesi olurdu sanırım.

Merhaba,
Synapse (Razer Central)'a eğer Razer hesabınız ile giriş yaparsanız başka bir bilgisayardan girseniz bile ayarlarınız gelir ama misafir modunda nasıl bir durum söz konusu bilgim yok. Ama mantığı ise kaydetmemesi olurdu sanırım.
Açtığım zaman bir ayar değişmiyor. sıfırlanmıyor 500hz diye ayarlamıştım 500hz kalmış duruyor. Benim sorum şu; uygulamayı açmadığım zaman da 500hz kullanıyor mu? şüphelenmemin sebebi fare için yaptığım ayar çalışmıyor.

Merhaba,
Synapse (Razer central)'a eğer Razer hesabınız ile giriş yaparsanız başka bir bilgisayardan girseniz bile ayarlarınız gelir ama misafir modunda nasıl bir durum söz konusu bilgim yok. Ama mantığı ise kaydetmemesi olurdu sanırım.

Hocam ben giriş yaptım ayarlar benim yaptığım gibi. Ama tamamen kapalı olduğu zaman ayarlar sıfıra mı dönüyor? Sanmıyorum aklımda kaldı.

Son düzenleme:
Şöyle;
Ben giriş yapalı iken Razer Synapse otomatik başlatmada kullanıyorum.
Yani açıldığında klavye, fare ve kulaklığımdaki yaptığım tüm ayarlarım direkt aktif oluyor.
Ama Synapse'i kapattığımda klavyedeki aydınlatma ayarlarım klasik oluyor. Fare ve kulaklığı test etmediğim için bilemeyeceğim.
Demek istediğim, sadece açıkken aktif oluyor.
Ama onun haricinde ayarlarını da bir kere kaydetmek için Profile kısmından profil de oluşturmalısınız.
Sonrasında kendisi eşitleme yapıyor ama kendiniz de gösterdiğim yerden eşitleme / kaydetmeyi yapabilirsiniz.

1726320509719.png

Şöyle;
Ben giriş yapalı iken Razer Synapse otomatik başlatmada kullanıyorum.
Yani açıldığında klavye, fare ve kulaklığımdaki yaptığım tüm ayarlarım direkt aktif oluyor.
Ama Synapse'i kapattığımda klavyedeki aydınlatma ayarlarım klasik oluyor. Fare ve kulaklığı test etmediğim için bilemeyeceğim.
Demek istediğim, sadece açıkken aktif oluyor.
Ama onun haricinde ayarlarını da bir kere kaydetmek için Profile kısmından profil de oluşturmalısınız.
Sonrasında kendisi eşitleme yapıyor ama kendiniz de gösterdiğim yerden eşitleme / kaydetmeyi yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2310293
Hocam Görev yöneticisinden ayarladım artık bilgisayar açıldığında kendiside açılacak. Ayarlara baktığımda hiç bir ayarım sıfırlanmamış idi yani ne zaman açarsam açayım ayarlarım sıfırlanmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı