Deniz0 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar klavyeyi Temmuz'dan beri kullanıyorum. Bugün klavyenin sadece isiklari yaniyordu ama klavyeyi uygulama algilamiyor. Yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaşlar klavyeyi Temmuz'dan beri kullanıyorum. Bugün klavyenin sadece isiklari yaniyordu ama klavyeyi uygulama algilamiyor. Yardimci olursaniz sevinirim.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Razer uygulamasında arada görmeme olabiliyor. Programı Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar dener misin?
Razer uygulamasında arada görmeme olabiliyor. Programı Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar dener misin?
Deniz0 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 dinkulturuogretmeni dedi: Razer uygulamasında arada görmeme olabiliyor. Programı Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayari birkaç defa yeniden baslatip denedim olmadi uygulamanin Windows suruculerini de guncelledim ama sonuca ulasamadim.
dinkulturuogretmeni dedi: Razer uygulamasında arada görmeme olabiliyor. Programı Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayari birkaç defa yeniden baslatip denedim olmadi uygulamanin Windows suruculerini de guncelledim ama sonuca ulasamadim.