B blacklegson Zeptopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Olması gereken şekli. Alttaki benimki nasıl yapacağım? Studio connect ve macroyu başta indiriyorsun onu biliyorum ama mouse yeri hiçbir türlü gelmedi yardımcı olursanız cok iyi olur hocam.
Olması gereken şekli. Alttaki benimki nasıl yapacağım? Studio connect ve macroyu başta indiriyorsun onu biliyorum ama mouse yeri hiçbir türlü gelmedi yardımcı olursanız cok iyi olur hocam.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 7 Eylül 2022 #2 Program açıkken fareyi çıkarıp tekrar takın. Bir süre bekleyin. Algılayacak. Algılamazsa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Program açıkken fareyi çıkarıp tekrar takın. Bir süre bekleyin. Algılayacak. Algılamazsa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
B blacklegson Zeptopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 AidenPearce dedi: Program açıkken fareyi çıkarıp tekrar takın. Bir süre bekleyin. Algılayacak. Algılamazsa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam denedim ama olmuyor şeyden olma ihtimali varmıdır benim bilgisayarım tek kasa 2 kullanıcı aster diye bir program
AidenPearce dedi: Program açıkken fareyi çıkarıp tekrar takın. Bir süre bekleyin. Algılayacak. Algılamazsa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam denedim ama olmuyor şeyden olma ihtimali varmıdır benim bilgisayarım tek kasa 2 kullanıcı aster diye bir program