Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Razer Synapse faremi kullandırtmıyor. Ne yapmam lazım?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.668 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 21 Şubat 2024 #2 Yazılım güncellemesi yaparken işlemiyor. O halka dolduğunda tekrar deneyin. Yazılım güncellemesi işlemini andırdı bana.
Yazılım güncellemesi yaparken işlemiyor. O halka dolduğunda tekrar deneyin. Yazılım güncellemesi işlemini andırdı bana.
Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #3 Merdt dedi: Yazılım güncellemesi yaparken işlemiyor. O halka dolduğunda tekrar deneyin. Yazılım güncellemesi işlemini andırdı bana. Genişletmek için tıkla... 2 haftadır dolmadı. Sadece o yeşil şey dönüyor.
Merdt dedi: Yazılım güncellemesi yaparken işlemiyor. O halka dolduğunda tekrar deneyin. Yazılım güncellemesi işlemini andırdı bana. Genişletmek için tıkla... 2 haftadır dolmadı. Sadece o yeşil şey dönüyor.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.668 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 22 Şubat 2024 #4 Anrwqq dedi: 2 haftadır dolmadı. Sadece o yeşil şey dönüyor. Genişletmek için tıkla... Tıklatıyor mu hocam o pencereye?
Anrwqq dedi: 2 haftadır dolmadı. Sadece o yeşil şey dönüyor. Genişletmek için tıkla... Tıklatıyor mu hocam o pencereye?
Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #5 Merdt dedi: Tıklatıyor mu hocam o pencereye? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece dönüyor.