dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 7 Ağustos 2019 #1 Blackwidow Chroma klavyem var, Razer synapse'dan wave ayarını seçiyorum sonrada programı kapadığımda ayarlar gidiyor, ve eski haline dönüyor wave gidiyor. Nasıl kaydedeceğim bunu? Veya sorunun çözümü programı hep açık tutmak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2019
Blackwidow Chroma klavyem var, Razer synapse'dan wave ayarını seçiyorum sonrada programı kapadığımda ayarlar gidiyor, ve eski haline dönüyor wave gidiyor. Nasıl kaydedeceğim bunu? Veya sorunun çözümü programı hep açık tutmak mı?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 7 Ağustos 2019 #2 Synapse yazilimi güncel mi?
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 7 Ağustos 2019 #3 reptile dedi: Synapse yazilimi güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet klavyeyi demin kargodan aldım aldığım gibi usb yi kasaya taktım direk synapse çıktı ve kuruldu zaten
reptile dedi: Synapse yazilimi güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet klavyeyi demin kargodan aldım aldığım gibi usb yi kasaya taktım direk synapse çıktı ve kuruldu zaten
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 7 Ağustos 2019 #4 Hangi sürümü yüklü?
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 7 Ağustos 2019 #5 reptile dedi: Hangi sürümü yüklü? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bugün oto olarak kurulduğuna göre son sürüm
reptile dedi: Hangi sürümü yüklü? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bugün oto olarak kurulduğuna göre son sürüm