Razer Synapse masaüstüne atıyor

Daha fazla  
Merhaba. Valorant oynarken masaüstüne atıyor 5 dakikada bir ama oyundan atmıyor, sadece masaüstüne atıyor Windows tuşuna basmışım gibi. Razer Synapse uygulamasını görseldeki yerden kapayınca düzeliyor bu sorun. Neden oluyor?
Kulaklığım Razer Kraken V3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Synapse sıkıntılı bir App. Hatta Valorant'ta FPS düşmesi, input lag tarzı sorunlar yapıyor da deniyor(tecrübe etmedim).
Çok da ihtiyacın yoksa PC açtığında kapatabilirsin. Keza ben öyle yapıyorum.

Kapatınca kulaklığım nikrofonu kapanıyor

aynı sorunu bende yaşıyorum , çözümünü arıyorum. Kapatıp oynuyorum oyunları fakat bu sefer equlaizer özelliklerini kullanamıyorum

Aynı sorunu bende yaşıyorum, çözümünü arıyorum. Kapatıp oynuyorum oyunları fakat bu sefer equlaizer özelliklerini kullanamıyorum

Evet bende kapatıyorum ve kapattıktan sonra birisini ararsam mikrofonum çalışmıyor uygulamayı açtığımda tekrardan aktif oluyor

@massiveRAIN , @hayattanbıkmışbiri öncelikle ben de aynı sorunu yaşıyordum CS2 15dk da bir masaüstüne atıyordu ve sorunun Razer Synapse olduğunu öğrendim. Çözümü ise basit:
Öncelikle uygulamanın güncel olduğundan emin olun.
Nasıl güncellenir?
Sağ üstten ayarlara tıklayın abouta tıklayın ve check for updatese tıklayın açılan sekmede tekrar check for updatese tıklayın.
---------------------------------------------------------------------------------------------
1- Razer Synapse'yi aç.
2- sağ üsten ayarlara tıkla.
3- generale gelip notifications işaretli ise işaretini kaldırıyoruz. Sorun çözülmüş olmalı bir bakın fakat sorun devam ederse 4. aşamaya geçin.
4- ayarlardan dashboarda gelin ve en üstteki reccommendationsu kapatın. Sorun hala çözülmediyse 5. aşamaya geçin.
5- generalde last synced var onun yanındaki döngü işaretine tıkayın eğer önünüe başka bir sekme çıkarsa en üstteki seçeneği tıklayın.

Son düzenleme:
dediklerini yaptım , oyunda denedikten sonra sonuc için tekrar yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…