T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.324 Çözümler 6 8 Kasım 2023 #1 Arkaşlar merhaba 2 veya 3 gün önce Razer Synapse güncelleme geldi güncelleyemedim hata verdi. Programı silip tekrar yükleyince: @erme Böyle bir hata alıyorum kurulmuyor program. Sebebi ne olabilir?
Arkaşlar merhaba 2 veya 3 gün önce Razer Synapse güncelleme geldi güncelleyemedim hata verdi. Programı silip tekrar yükleyince: @erme Böyle bir hata alıyorum kurulmuyor program. Sebebi ne olabilir?
Jesy Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Yer İstanbul 8 Kasım 2023 #2 TheDarkS16 dedi: Arkaşlar merhaba 2 veya 3 gün önce Razer Synapse güncelleme geldi güncelleyemedim hata verdi. Programı silip tekrar yükleyince: Eki Görüntüle 2007353 @erme Böyle bir hata alıyorum kurulmuyor program. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum Razer dan kaynaklanıyor galiba... Kulaklığımı kullanamıyorum bu sorun yüzünden.
TheDarkS16 dedi: Arkaşlar merhaba 2 veya 3 gün önce Razer Synapse güncelleme geldi güncelleyemedim hata verdi. Programı silip tekrar yükleyince: Eki Görüntüle 2007353 @erme Böyle bir hata alıyorum kurulmuyor program. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum Razer dan kaynaklanıyor galiba... Kulaklığımı kullanamıyorum bu sorun yüzünden.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.324 Çözümler 6 8 Kasım 2023 #3 Jesy dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum Razer'dan kaynaklanıyor galiba... Kulaklığımı kullanamıyorum bu sorun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Ben kulaklığı kulana biliyorum ama kendi sesimi duyordum format attım temiz bir kurulum düzeldi şu anda bir sıkınıtım yok.
Jesy dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum Razer'dan kaynaklanıyor galiba... Kulaklığımı kullanamıyorum bu sorun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Ben kulaklığı kulana biliyorum ama kendi sesimi duyordum format attım temiz bir kurulum düzeldi şu anda bir sıkınıtım yok.