Yusufy06 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Razer'ın kulaklıgını aldım Razer THX spacial Audio diye bir uygulama var indirilmiyor. Adres olarak seçemiyorum. Amerika gerekli diyor VPN açtım Almanya var Türkiye yok nasıl alacağım bunu.
Razer'ın kulaklıgını aldım Razer THX spacial Audio diye bir uygulama var indirilmiyor. Adres olarak seçemiyorum. Amerika gerekli diyor VPN açtım Almanya var Türkiye yok nasıl alacağım bunu.
Çözüm Yusufy06 21 Şubat 2021 Seeker dedi: Bende satın alamadım. Sen çözdün mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Olmuyormuş. Sadece Amerika'da satılıyormuş.
Seeker dedi: Bende satın alamadım. Sen çözdün mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Olmuyormuş. Sadece Amerika'da satılıyormuş.
S Seeker Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #11 Bende satın alamadım. Sen çözdün mü sorunu ? Artı 0 Eksi
KS KS Yusufy06 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #12 Seeker dedi: Bende satın alamadım. Sen çözdün mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Olmuyormuş. Sadece Amerika'da satılıyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Seeker dedi: Bende satın alamadım. Sen çözdün mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Olmuyormuş. Sadece Amerika'da satılıyormuş.
S Seeker Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #13 Peki kulaklığı default olarak mı kullanıyorsun yoksa 3. parti bir uygulama ile mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2023 Artı 0 Eksi