Razer THX Spatial Audio farklı marka kulaklıklarda çalışır mı?

holylight1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sizlere bir şey danışıp kullandığım bu programla alakalı fikir vermek istiyorum.

Razer Barracuda Pro kulaklık aldım. Biraz araştırdığımda Razer THX spatial Audio diye bir program öğrendim. Bu programın ses kalitesini, basslarını, her şeyi mükemmel yaptığını hatta ücretsiz deneme hakkı verildiğini vesaire fark ettim.

Öncelikle bu programı herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Ses kalitesini öyle bir noktaya taşıyor ki ben bile şaşırıyorum. Geçenlerde Razer Synapse ile alakalı güncelleme sorunları oluştu ve bu THX Spatial'ı da etkiledi. Güncellemeleri gerçekleştirdikten sonra programın ne kadar güzel ve mükemmel olduğunu tekrar fark ettim. Bass kalitesi özellikle çok ayrı bir seviye. Kulaklık titriyor, yaşıyormuşsun, böyle rahatlatıcı bir masaj gibi oluyor.

Sorun şu: Geçenlerde sağ kulaklık, kolon mu diyeyim sap mı diyeyim, bu aşağı yukarı genişletme yerinden kırıldı. Japon ile yapıştırdım. 5-6 saat dayandı ve tekrar kırıldı. Sonrasında daha fazla Japon kullanıp üzerine elektrik bandı ile sabitledim. Yaklaşık 1 haftadır böyle kullanıyorum. Kulaklıktaki plastikler sert plastik olduğu için esneme yayılma payı çok az ve ben yatarken bile kulaklık kullandığım için sanırım sert plastik buna dayanamadı, çatladı ve sonunda kırıldı sanırım. Nasıl olduğunu ben de bilmiyorum.

Şimdi sormak istediğim farklı bir konu: Bu programı kullanan ve deneyen varsa, başka marka kulaklıklarda da bu etkiyi sağlıyor mu yazılımsal olarak? Mesela ASUS marka kulaklıklarda olabilir, Razer THX spatial Audio programı eğer başka kulaklıkları da destekliyorsa bilgi verirseniz sevinirim malum mevcut Barracuda Pro kulaklığım ne kadar dayanır bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı