Hüseyinefe10 Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Herkese merhaba, Razer Barracuda X aldım ama THX spatial Audio indirim kodu gelmedi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Veya nasıl alabilirim? Teşekkürler şimdiden.
Herkese merhaba, Razer Barracuda X aldım ama THX spatial Audio indirim kodu gelmedi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Veya nasıl alabilirim? Teşekkürler şimdiden.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Kasım 2024 #2 İndirim kodunu alabilmek için herhangi bir işlem yaptınız mı?
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 958 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 15 Kasım 2024 #3 Hüseyinefe10 dedi: Herkese merhaba, Razer Barracuda X aldım ama THX spatial Audio indirim kodu gelmedi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Veya nasıl alabilirim? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... THX Spatial uygulamasının içinde indirim kodu.
Hüseyinefe10 dedi: Herkese merhaba, Razer Barracuda X aldım ama THX spatial Audio indirim kodu gelmedi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Veya nasıl alabilirim? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... THX Spatial uygulamasının içinde indirim kodu.
Hüseyinefe10 Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 belirsizz dedi: İndirim kodunu alabilmek için herhangi bir işlem yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Razer ID kismindan kulaklığımı seri numarası ile kayıt ettim sadece 7.1 kullanımı için kod geldi ama THX indirimi için hiçbir kod gönderilmedi. kakarakukurukikiri dedi: THX Spatial uygulamasının içinde indirim kodu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler fark etmemiştim alma kısmında çıkıyormuş Tekrardan teşekkürler iyi akşamlar
belirsizz dedi: İndirim kodunu alabilmek için herhangi bir işlem yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Razer ID kismindan kulaklığımı seri numarası ile kayıt ettim sadece 7.1 kullanımı için kod geldi ama THX indirimi için hiçbir kod gönderilmedi. kakarakukurukikiri dedi: THX Spatial uygulamasının içinde indirim kodu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler fark etmemiştim alma kısmında çıkıyormuş Tekrardan teşekkürler iyi akşamlar
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Kasım 2024 #5 Benim deneme üyeliğim ürünümü kayıt edince mail yoluyla iletilmişti.
P pAww Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 96 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 Hüseyinefe10 dedi: Razer ID kismindan kulaklığımı seri numarası ile kayıt ettim sadece 7.1 kullanımı için kod geldi ama THX indirimi için hiçbir kod gönderilmedi. Çok teşekkürler fark etmemiştim alma kısmında çıkıyormuş. Tekrardan teşekkürler iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Razer kulaklık aldım THX Special Audio alacağım bana indirim kodu gelmedi mailime kendi sitesine girdim ama hala 20 dolar yazıyor nasıl düzeltirim?
Hüseyinefe10 dedi: Razer ID kismindan kulaklığımı seri numarası ile kayıt ettim sadece 7.1 kullanımı için kod geldi ama THX indirimi için hiçbir kod gönderilmedi. Çok teşekkürler fark etmemiştim alma kısmında çıkıyormuş. Tekrardan teşekkürler iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Razer kulaklık aldım THX Special Audio alacağım bana indirim kodu gelmedi mailime kendi sitesine girdim ama hala 20 dolar yazıyor nasıl düzeltirim?