Razer THX Spatial satın alınmıyor

Makaleler
1
1 haftadır satın almakla uğraşıyorum, ilk başta Akbank banka kartımla satın aldım fakat kart banka tarafından bloke edildi bu yüzden satın alamadım. Ardından Papara sanal kartla almayı denedim bu sefer satın alma ekranını geçti fakat 3-4 dakika sonra satın alım başarısız diye mail aldım üstüne üstlük indirim kodunu da kullanılmış saydı. 5 gün boyunca Razer destekle konuştum yeni bir indirim kodu verdiler bu sefer Akbank wings ile almayı denedim yine kart banka tarafından bloke edildi satın alamadım. Razer desteğe yazdığımda 6 haneli yetkilendirme kodu alırsanız yardımcı olabilir dediler, bankaya söyledim öyle bir hizmetimiz yok dediler. Şimdide Razer yurt dışında tanıdığınız varsa ona söyleyin sizin adınıza satın alsın diyor, hiçbir tanıdığım yok yurt dışında. Razer Barracuda X'i Türkiye'den satın aldım fakat uygulamasını Türkiye'de parasını vererek kullanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…