E Emrehan07 Hectopat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #1 Sıfır veya ikinci el uygun fiyata Razer tiamat 7.1 kulaklık ile 7.1 harici ses kartı arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2017
B bay_pc Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #2 Ses kartı arıyorsun galiba kardeşim? Sound Blaster ZX var. Düşünüyorsan numaranı yazarsan whatsapptan detaylı konuşalım.
Ses kartı arıyorsun galiba kardeşim? Sound Blaster ZX var. Düşünüyorsan numaranı yazarsan whatsapptan detaylı konuşalım.
E Emrehan07 Hectopat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2017 #3 bay_pc dedi: Ses kartı arıyorsun galiba kardeşim? Sound Blaster ZX var. Düşünüyorsan numaranı yazarsan whatsapptan detaylı konuşalım. Genişletmek için tıkla... Harici ses kartı lazım dostum . Vazgecildi. Konu kapanabilir.
bay_pc dedi: Ses kartı arıyorsun galiba kardeşim? Sound Blaster ZX var. Düşünüyorsan numaranı yazarsan whatsapptan detaylı konuşalım. Genişletmek için tıkla... Harici ses kartı lazım dostum . Vazgecildi. Konu kapanabilir.