Razer Tiamat 7.1 V2 Kırıldı

Makaleler
2
Yer
İstanbul Küçükçekmece
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Razer Tiamat 7.1 V2 kulaklığım kulağımdan çıkartırken kırıldı. Aldığım yer haricinde başvurabiliceğim bir yer var mı?

İfadeler: GKD
Bu durum = Kullanici hatasidir.
Garanti disi kalan bir urunu servis disinda bir yere gonderemezsiniz.
Üstad garanti devam ediyor ancak ben bedensel engelliyim. Tek kolum yok başka çıkarma şansım yok ve çat diye kafamdan normalce çıkarırken kırıldı. Benim suçum olduğunu çok düşünmüyorum.
Teşekkür ederim
Para karşılığı yaptırın hocam. Tabii, garantisi yoksa. Birde bilgisayarcıya v.s vermeyin.
Garantisi devam ediyor. Yarın Aral'a götüreceğim.

Dostum ben zaten size servisin soyleyecegi seyi soyledim. Suc tabi ki sizin degil baska cikartma sansiniz yok. Sevgili guzide markalarimizin servisleri her seyi kullanici hatasi olarak yorumluyor maalesef. Umarim sansiniz tutar ve tamir veya degisim yaparlar.

Bu problemi yabancı forumlarda da yaşayanlar oldu. Israrla, sırf markası için Razer seçmeyin diyoruz fakat dinleyen sayısı çok az. Razer'in malzeme kalitesi kötü. Geçmiş olsun. Kullanıcı hatası kapsamında değerlendirecekler. Eğer yapılabilir bir durumdaysa, servisinden başka bir yere gönderme.

vay be evde 28280 tane razer komponenti var kupasından tutun hammerheadine (evet 4 yıl cıvarıoldu) ve kalitesizlik adına tek sorun yaşadığım ürün razer adaro in-ear dı oda klasik temassızlık yapti, zaten çok tutilmayan beğenilmeyen bi tık kötü denilebilccek bir üründü ben kulaklıkları kulakiçi hor kullanırım , bilip bilmeden kullanmadan kalitesini görmeden yorum yapmayın gidip sennheiser alırsınız 6. ayda bozulur (2 sennheiser kullandım babamla değişimli) , gider razer alırsınız yıllarca kullanırsınız

@xxxccc Razer kullanmadığımı nereden biliyorsun? Razer, fazla fiyatını hak etmeyecek derecede kalitesiz bir marka. Dikkatini çekerim, çöp ya da berbat demiyorum. Fiyatına göre kalite sunmuyor. Ne Türkiye piyasasında ne de yurtdışı piyasasında...

Vay be , demekki kullandığım tüm markalar f/p açısından razerdan kötüymüş sanırım sen fiyat performans olayını 5 tllik kulaklıkta ses veriyor 500 tllik kulaklıkta olarak görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…