Efe Akay Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Merhaba hocam, şimdi kulaklık alacaktım. Aklımda Razer BlackShark V2 vardı. Ama bir baktım böyle bir site, oyun sesi Razer blackshark v2 özel sürüm siyah 44RV486 [44RV486] : Razer Türkiye | Rahat kulaklık, Razer Kulaklık üstün ses kalitesi ve rahat oturuşuyla tanınır. bu sitede her şey çok daha ucuz mesela normalde 2 bin olan kulaklık, burada bin lira. Bura sizce güvenilir mi? Neden böyle fiyatlar? Ve 2 bin lira civarında bu kulaklıktan daha iyi diyebileceğiniz bir kulaklık var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Merhaba hocam, şimdi kulaklık alacaktım. Aklımda Razer BlackShark V2 vardı. Ama bir baktım böyle bir site, oyun sesi Razer blackshark v2 özel sürüm siyah 44RV486 [44RV486] : Razer Türkiye | Rahat kulaklık, Razer Kulaklık üstün ses kalitesi ve rahat oturuşuyla tanınır. bu sitede her şey çok daha ucuz mesela normalde 2 bin olan kulaklık, burada bin lira. Bura sizce güvenilir mi? Neden böyle fiyatlar? Ve 2 bin lira civarında bu kulaklıktan daha iyi diyebileceğiniz bir kulaklık var mı?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 "ü" yü okuyunca dolandırıldım.