Razer USB kablosu kayboldu

Daha fazla  
Arkadaşlar Razer Hammerhead TWS Pro kullanıyorum USB kablosu vardı şarj etmek için yaklaşık 5 cm falan o kayboldu ve diğer bir kulaklığım olan Anker Soundcore Q20+ USB kablosu ile şarj ediyorum. Kulaklığın şarj kalitesini etkiler mi normalde Anker kulaklığımın fiyatı ondan daha yüksek ve kulak üstü kulaklığımı çok iyi şarj ediyordu bir şey fark eder mi? Sizce marka ile alakası var mı?

Hocam peki yazılımsal olarak bir şey değişir mi mesela diğer usb kablosu ile şarj ettiğimde full dolduğunda kulaklık standı yeşil yanardı şu an şarjı bitti diye kulaklığı şarja taktım 1 saattir şarjda fakat hala kırmızı yanıyor,30 dakika takıp çıkardığımda herhalde %70 in üzerine çıktı da yeşil yanıyordu ama 1 saattir şarjdayken kırmızı yanıyor bi sorun var mıdır sence yazılımsal olarak yoksa normal mi? Anlıyor gibisin bu işlerden

Hocam peki yazılımsal olarak bir şey değişir mi mesela diğer USB kablosu ile şarj ettiğimde Full dolduğunda kulaklık standı yeşil yanardı şu an şarjı bitti diye kulaklığı şarja taktım 1 saattir şarjda fakat hala kırmızı yanıyor, 30 dakika takıp çıkardığımda herhalde %70'in üzerine çıktı da yeşil yanıyordu ama 1 saattir şarjdayken kırmızı yanıyor bir sorun var mıdır sence yazılımsal olarak yoksa normal mi? Anlıyor gibisin bu işlerden

Kablo bu, yazılımsal vs. denecek bir durum yok. Dolunca yeşile döner. Kablonun kalitesine bağlı oalrak şarj hızı değişir belki ama bir fark olmaz neticede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı