Razer USB sound Card vs. THX spatial Audio

Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, 2 gün önce konu başlığında belirttiğim kulaklığı satın aldım. Kulaklıkta 7.1 ses kartı var, ve THX Spatial Audio lisanslı. Sizlere sormak istediğim soru şu masaüstü sağ tarafta ses ayarlarında 2 seçenek bulunuyor. Razer USB sound Card, ve THX spatial Audio. Hangisini kullanmam gerekiyor bilgisi olan var mı?

https___hybrismediaprod.blob.core.windows.net_sys-master-phoenix-images-container_hea_h94_9072...png

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisindede aynı sesi alıyorum .Razer Synapseden kulaklık ayarlarını yaptım. 7.1 çalışıyor bende fakat Thx ile 7.1 in farkını bir türlü anlıyamadım.
Oyuna göre değişir. COD WARZONE ve APEX oyunlarında farkediliyor özel ayarları var çünkü. Bende çalışmadığından bilmiyorum henüz.

Dün ben de Blackshark V2 USB aldım fakat dediğiniz gibi Synapse 3'te hiç bir fark yok aynı şekilde EQ ayarları istediğim gibi olmuyor. Bunu geçtim THX Spatial Audio varsayılan sürücü yapın diyor yapıyorum Synapse 3'te hala uyarı veriyor görseldeki gibi. Ayrıca her PC açıldığında elle açmam gerekiyor fakat dediğim gibi çalışmıyor ve hiç bir uygulama görünmüyor 7.1 gözükmüyor dünden beri uğraşıyorum ve sinir krizi geçiriyorum. Sürücüleri sildim tekrar kurdum olmadı Synapse 3'e de temiz kurulum yaptım olmuyor bunun bir çözümü olması lazım ya hala araştırıyorum ama çözüm bulamıyorum...

PROBLEM.png 2.png 3.png

Dün ben de Blackshark V2 USB aldım fakat dediğiniz gibi Synapse 3'te hiç bir fark yok aynı şekilde EQ ayarları istediğim gibi olmuyor. Bunu geçtim THX Spatial Audio varsayılan sürücü yapın diyor yapıyorum Synapse 3'te hala uyarı veriyor görseldeki gibi. Ayrıca her PC açıldığında elle açmam gerekiyor fakat dediğim gibi çalışmıyor ve hiç bir uygulama görünmüyor 7.1 gözükmüyor dünden beri uğraşıyorum ve sinir krizi geçiriyorum. Sürücüleri sildim tekrar kurdum olmadı Synapse 3'e de temiz kurulum yaptım olmuyor bunun bir çözümü olması lazım ya hala araştırıyorum ama çözüm bulamıyorum...

Eki Görüntüle 837092Eki Görüntüle 837090Eki Görüntüle 837091
Bende aynı kulaklığı kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Bu sıkıntıdan haberleri var mail attım güncelleme bekliyorum. Destek konusunda çok gerisinde.

Bende aynı kulaklığı kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Bu sıkıntıdan haberleri var mail attım güncelleme bekliyorum. Destek konusunda çok gerisinde.

Monster Laptop'ta denedim olması gerektiği gibi çalıştı ama benim PC'de çalışmıyor çok üzücü bi durum ya 7.1 çok önemliydi benim için. Umarım kısa sürede çözülür diyeceğim de format atmamak için zor tutuyorum kendimi.

Monster Laptop'ta denedim olması gerektiği gibi çalıştı ama benim PC'de çalışmıyor çok üzücü bi durum ya 7.1 çok önemliydi benim için. Umarım kısa sürede çözülür diyeceğim de format atmamak için zor tutuyorum kendimi.
Bazıları format atarak çözmüş de ben de çözülmedi. Windows sürümüyle alakalı olduğunu sanıyorum ben ama çok saçma geliyor böyle bir sorunu aylardır çözememeleri.

Bazıları format atarak çözmüş de ben de çözülmedi. Windows sürümüyle alakalı olduğunu sanıyorum ben ama çok saçma geliyor böyle bir sorunu aylardır çözememeleri.

Ben de gece format attım o kadar oyun vs gitti ama artık THX arayüzünü olması gerektiği gibi görüyorum. Şuanlık düzgün çalışıyor. Format ile çözmüş olmam çok üzücü bana sadece zaman kaybettirdi 2-3 günü ölü geçirdim diyebilirim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı