Razer V2 Pro elime oturur mu?

Bütçe
3600

SynXen

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve elime gayet rahat bir şekilde oturuyordu ancak eskimesi ve yeni bir fare deneyimlemek istememden dolayı yeni bir fareye geçme kararı aldım, ancak tam olarak hangi fareyi seçeceğim konusunda tam olarak karar veremedim.
FPS oyunlarında verdiği performans ve fiyatı sebebiyle Razer Viper V2 Pro'yu seçtim, soruma gelecek olursak Viper V2 Pro elime oturur mu, daha iyi bir seçenek var mı?
Mouse tutuş şeklim palm ve claw, ama daha çok claw tutuş ile kullanacağım.
İncehesap'tan almayı düşünüyorum.

Mouse elime uyar mı? Sizce daha iyi bir seçenek var mı?

Yakın şekillere sahip.

Daha benzer bir shape olarak;
Alternatif olarak şuna bakabilirsiniz.

Ortalama olarak yaklaşık 19cm uzunluğunda bir elin varsa tüm tutuş şekillerine göre eline uygun görünüyor.

Öneri için teşekkür ederim, ancak ne kadar anlamsız olsada çok duymadığım markalara ön yargı ile yaklaşıyorum.
Belki ileride tekrar mouse değişirsem bu markayada bakacağım.

Cevap için teşekkür ederim, çoğu inceleme videosundada aynı şey söyleniyordu.
Yüksek ihtimalle bu fareyi alacağım.

Öneri için teşekkür ederim, ancak ne kadar anlamsız olsada çok duymadığım markalara ön yargı ile yaklaşıyorum.
Belki ileride tekrar mouse değişirsem bu markayada bakacağım.
Anlıyorum, bu markalar Türkiye içinde daha yeniler, hatta önceden de vardı, ancak duymamış olabilirsiniz. Yurt dışında belki Razer'dan daha çok tercih edilen ürünleri var. Duymamanız gayet doğal, Lamzu'ya bakmanızı öneririm.

Anladım hocam, tekrardan teşekkür ederim cevaplarınız için.
İyi akşamlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…