DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 2 Ağustos 2024 #21 Eğer Deathaddler diyorsan boyutları aşağı yukarı aynı zaten.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.439 Makaleler 3 Çözümler 20 2 Ağustos 2024 #22 belirsizz dedi: Aradaki fark sadece DPI olması lazım. @DMN Genişletmek için tıkla... Cevap?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 2 Ağustos 2024 #23 X1 bir tık daha küçük sadece ama elini okadar rahatsız etmez.
ne anlatıyon be abi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #24 DMN dedi: X1 bir tık daha küçük sadece ama elini o kadar rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... Tamam ozamn X1 alayım ben.
DMN dedi: X1 bir tık daha küçük sadece ama elini o kadar rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... Tamam ozamn X1 alayım ben.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 2 Ağustos 2024 #25 belirsizz dedi: Cevap? Genişletmek için tıkla... Tek fark DPI ve lod ayarı. Ultra ve ultimate arasındaki geri kalan hepsi aynı.
belirsizz dedi: Cevap? Genişletmek için tıkla... Tek fark DPI ve lod ayarı. Ultra ve ultimate arasındaki geri kalan hepsi aynı.
ne anlatıyon be abi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #26 DMN dedi: Tek fark DPI ve lod ayarı. Ultra ve Ultimate arasındaki geri kalan hepsi aynı. Genişletmek için tıkla... Sence 300TL değmezmi.
DMN dedi: Tek fark DPI ve lod ayarı. Ultra ve Ultimate arasındaki geri kalan hepsi aynı. Genişletmek için tıkla... Sence 300TL değmezmi.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 2 Ağustos 2024 #27 ne anlatıyon be abi dedi: Deathedder v2. Bir de kargo Konya'ya geliyor mu bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Gelir kargo ile niye gelmesin zaten ankara'dan mı ne kargoluyorlar. ne anlatıyon be abi dedi: Sence 300TL değmezmi. Genişletmek için tıkla... Gerek yok bence 300TL farka değmez.
ne anlatıyon be abi dedi: Deathedder v2. Bir de kargo Konya'ya geliyor mu bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Gelir kargo ile niye gelmesin zaten ankara'dan mı ne kargoluyorlar. ne anlatıyon be abi dedi: Sence 300TL değmezmi. Genişletmek için tıkla... Gerek yok bence 300TL farka değmez.
ne anlatıyon be abi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #28 DMN dedi: Gelir kargo ile niye gelmesin zaten Ankara'dan mı ne kargoluyorlar. Gerek yok bence 300TL farka değmez. Genişletmek için tıkla... Yani para sıkıntı değil ama siz bilirsiniz.
DMN dedi: Gelir kargo ile niye gelmesin zaten Ankara'dan mı ne kargoluyorlar. Gerek yok bence 300TL farka değmez. Genişletmek için tıkla... Yani para sıkıntı değil ama siz bilirsiniz.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 2 Ağustos 2024 #29 ne anlatıyon be abi dedi: Yani para sıkıntı değil ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani ben gider o 300TL'nin üzerine koyar kaliteli bir mousepad alırım mousepad'im dandikse.
ne anlatıyon be abi dedi: Yani para sıkıntı değil ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani ben gider o 300TL'nin üzerine koyar kaliteli bir mousepad alırım mousepad'im dandikse.
ne anlatıyon be abi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #30 DMN dedi: Yani ben gider o 300TL'nin üzerine koyar kaliteli bir mouse pad alırım mouse Pad'im dandikse. Genişletmek için tıkla... Mantıklı QCK kullanıyorum eskidi bayağı pisde yıkarım bir eğer fayda etmezse mouse pad alırım 2 nizdende Allah razı olsun çok teşekkür ederim yarın sipariş ederim mouse Allah size daha iyilerini nasip eder işallah.
DMN dedi: Yani ben gider o 300TL'nin üzerine koyar kaliteli bir mouse pad alırım mouse Pad'im dandikse. Genişletmek için tıkla... Mantıklı QCK kullanıyorum eskidi bayağı pisde yıkarım bir eğer fayda etmezse mouse pad alırım 2 nizdende Allah razı olsun çok teşekkür ederim yarın sipariş ederim mouse Allah size daha iyilerini nasip eder işallah.