F FOrat Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 175 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar şarjlı olduğunu yeni ogrendim. Kargoda şu an geliyor. Bizim bilgisayar 1 saniye kapanmıyor. Şarji bitince dolması için nasıl bekleyeceğiz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Arkadaşlar şarjlı olduğunu yeni ogrendim. Kargoda şu an geliyor. Bizim bilgisayar 1 saniye kapanmıyor. Şarji bitince dolması için nasıl bekleyeceğiz?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 20 Haziran 2023 #2 FOrat dedi: Arkadaşlar şarjlı olduğunu yeni ogrendim. Kargoda şu an geliyor. Bizim bilgisayar 1 saniye kapanmıyor. Şarji bitince dolması için nasıl bekleyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Deathadder V2 X mi hocam? O pilli.
FOrat dedi: Arkadaşlar şarjlı olduğunu yeni ogrendim. Kargoda şu an geliyor. Bizim bilgisayar 1 saniye kapanmıyor. Şarji bitince dolması için nasıl bekleyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Deathadder V2 X mi hocam? O pilli.
F FOrat Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 175 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #3 neqetria dedi: Deathadder V2 X mi hocam? O pilli. Genişletmek için tıkla... Blackshark v2.