Razer V3 HyperSpeed alınır mı?

OtObOt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an Razer deathedder Essential kullanıyorum model yükseltmek istediğim icin arastırmaya başladım. V3 HyperSpeed modeline bakıyorum sizce alınır mı? Veya o fiyat bandında önerebileceğiniz başka kablosuz mouse var mıdır son olarak şu an kullandığımla V3 HyperSpeed'in ölçüleri aynı mıdır? Bilen biri varsa açıklayabilir, teşekkürler. Öneri bekliyorum.

Merhaba, şu an Razer deathedder Essential kullanıyorum model yükseltmek istediğim icin arastırmaya başladım. V3 HyperSpeed modeline bakıyorum sizce alınır mı? Veya o fiyat bandında önerebileceğiniz başka kablosuz mouse var mıdır son olarak şu an kullandığımla V3 HyperSpeed'in ölçüleri aynı mıdır? Bilen biri varsa açıklayabilir, teşekkürler. Öneri bekliyorum.

Bunu öneririm, kronik sorunu yok ve daha kaliteli.

İlla Essential ile benzer Shape olacaksa V3 alınabilir ancak Encoder sorunu var kronik olarak, scroll tuşu tıklamayabiliyor.

IMG_4878.jpeg

Aynı denmez ama benzer.

Bunu öneririm, kronik sorunu yok ve daha kaliteli.

İlla Essential ile benzer shape olacaksa V3 alınabilir ancak encoder sorunu var kronik olarak, scroll tuşu tıklamayabiliyor.

Eki Görüntüle 2517812

Aynı denmez ama benzer.

Kral Razer'dan önerebileceğin kablosuz var mı? Benim ekipmanlar Razer takım bozulsun istemiyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı