Razer V3 Tenkeyless vs ROG STRIX Scope RGB

Ömer404

Centipat
Daha fazla  
Her iki klavyede oldukça güzel. Aralarında 100-200 gibi bir fark var (Razer daha pahalı). Sizce hangisini almalıyım?

Bence ROG almanızı öneririm hocam

Razer'in TKL olması beni daha çok cezbediyor açıkçası, NumLock tuşları o kadar gereksiz ki.

O zaman siz bilirsiniz hocam. Ben TKL klavye sevmediğim için kendime göre yorumladım. Bilgisayar alanınız küçükse Razer tercih edebilirsiniz ancak bana kalırsa NumLock tuşları birçok yerde işe yarıyor.

Hangi V3 TKL modelini alacaksın bilmiyorum ama Razer Blackwidow V3 Pro'nun yazılımında özellikle kablosuzda çok fazla sorun yaşadığım için kablosuz bir model alacaksan Asus öneririm. Kablolu kullanımda kişisel tercihine kalmış.

Hangi V3 TKL modelini alacaksın bilmiyorum ama Razer Blackwidow V3 Pro'nun yazılımında özellikle kablosuzda çok fazla sorun yaşadığım için kablosuz bir model alacaksan Asus öneririm. Kablolu kullanımda kişisel tercihine kalmış.
V3 Tenkeyless diye belirttim, birden fazlamı tenkeyless modeli var aydınlatırmısınız beni ?

Bu hocam benim kastettiğim model.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    10,8 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı