Razer V3 Tenkeyless vs ROG STRIX Scope RGB

Evet hocam benim hatam.
Amazon.com.tr
Böyle bütçe ile Razer, Asus gibi markalara bakmamak lazım. Ben bile Razer'ı seviyorum ve kulaklığım ile farem Razer ama yakında Klavye alıcam fakat böyle markalardan almamak lazım. O fiyatlara daha iyisi vardır.
Klavye olarak bunu düşündüm, nasıldır sizce ? Sizin attığınızda oldukça güzele benziyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240121_003944_Chrome.jpg
    Screenshot_20240121_003944_Chrome.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 41
Klavye olarak bunu düşündüm, nasıldır sizce? Sizin attığınızda oldukça güzele benziyor
Yok hocam. Eğer o kadar fiyata çıkabiliyorsanız bunu alın daha iyi.

V3 Tenkeyless diye belirttim, birden fazlamı tenkeyless modeli var aydınlatırmısınız beni ?

Bu hocam benim kastettiğim model.
V3 TKL dışında bunların Blackwidow, Huntsman vs gibi isimleri var bazıları da kablosuz olabiliyor. Razer'ın yazılımı kablosuz bağlantıda bireaz sıkıntılı ve bağlantı kesilmesi ve lag gii şeylere neden olabiliyor ama anladığım kadarıyla sen kablolu bir model alacaksın. Bu durumda o sorunu yaşama ihtimalin yok haliyle.

Ben Blackwidow V3 Pro kullanıyorum ve özellikle büyük tuşların stabilizasyonundan pek memnun değilim. Fakat ROG Strix Scope'u hiç denemedim o ne kadar iyidir stabilizzör konusunda yorum yapamayacağım malesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı