Razer ve Xbox gamepadler nasıldır?

russelcorps

Centipat
Daha fazla  
Selam güzel bir gamepad almayı düşünüyorum ama gamepadler hakkında bir bilgim yok. Örnek olarak aşağıda paylaştığım gamepadler arasındaki fark nedir bana izah edebilirseniz sevinirim teşekkürler.

Bu kollar arasındaki temel farklar nedir?

XBox gamepadler oldukça kaliteli ve ergonomik olması dışında, tüm güncel oyunlar tarafından tam desteklenir; Diğer tüm kollar XBox emülatörü ile çalışır.

Ek: Xbox emilatörünü siz kurup ayarlamazsınız. Ya sürücüsü ile kendisi otomatik olarak yüklenir ya da Steam içindeki emülatör ile otomatik çalışır. Yine de emülatöre bağımlıdırlar...

Hocam bu paylaştığım 4 gamepad de Xbox tarzı gamepadler zaten. Görünüş dışında fiyatını pahalılığını hak edecek ne fark var tam olarak bunu anlayamıyorum ben. Bu konuda yardım istedim.

Bu arada Razer gamepad de emülatör kurmadan kullanılıyor sanırım. Arkadaşım hiçbir ayar yapmadığını söylemişti.

Siz hiç bir şekilde emülatör kurmuyorsunuz zaten; Ya sürücüsü ile geliyor ya da Steam içinden ve otomatik çalışıyor ama diyorum ki, orijinali varken, muadili ile ilgilenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…