Razer Viper 8KHz vs DeathAdder V3

NJORD5

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Bu fareyi almıştım 2000 kusur liraya ama internette yeni baktım. DeathAdder V3'te fiyat olarak aynı sizce bunu iade edip DeathAdder V3 sipariş etmeli miyim arada sizce çok fark olur mu?

Çok aşırı bir fark hissedeceğini zannetmiyorum fakat, donanımsal olarak Deathadder V3 daha önde gelen bir fare. İlla Razer olsun diyorsanız Deathadder V3 veya Cobra Pro modellerini alabilirsiniz. Razer dışında birçok alternatif var.

Bu fareyi almıştım 2000 kusur liraya ama internette yeni baktım. DeathAdder V3'te fiyat olarak aynı sizce bunu iade edip DeathAdder V3 sipariş etmeli miyim arada sizce çok fark olur mu?
Razer deathadder v3 razer optical gen 3 switchlere ve focus+ sensöre sahip. Teknoloji olarak da doğal olarak daha ileri de, bana göre shape olarak da kesinlikle daha iyi. Sağ elinizi kullanıyorsanız da v3 hem 12 gram daha hafif hem shape ve yandaki tuş olara bence daha iyi hemde bence scroll arkasında ki boşluğun olmaması switch için uzun kullanımda avantaj sağlıyor ve kullanıcı deneyimini iyileştiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı