Enis Yusein Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Razer Viper Mini çalışmıyor. Fakat PC'ye taktığımda içinde küçük kırmızı bir ışık yanıyor. Ayrıca mouse bağlı cihazlarda gözükmüyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Razer Viper Mini çalışmıyor. Fakat PC'ye taktığımda içinde küçük kırmızı bir ışık yanıyor. Ayrıca mouse bağlı cihazlarda gözükmüyor. Ne yapabilirim?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Kırmızı ışık sensöründür büyük ihtimal. Mouse'u ne zaman aldınız?
Enis Yusein Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Kiznaiver dedi: Kırmızı ışık sensöründür büyük ihtimal. Fareyi ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Geçen yıl haziran ayının 25'inde almıştım dostum.
Kiznaiver dedi: Kırmızı ışık sensöründür büyük ihtimal. Fareyi ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Geçen yıl haziran ayının 25'inde almıştım dostum.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #4 Enis Yusein dedi: Geçen yıl haziran ayının 25'inde almıştım dostum. Genişletmek için tıkla... Üzerinden baya geçmiş. Normalde çalışıyor muydu yoksa hiç test etmediniz mi? Bu mouse'da böyle bir sorunla ilk kez karşılaşanı görüyorum.
Enis Yusein dedi: Geçen yıl haziran ayının 25'inde almıştım dostum. Genişletmek için tıkla... Üzerinden baya geçmiş. Normalde çalışıyor muydu yoksa hiç test etmediniz mi? Bu mouse'da böyle bir sorunla ilk kez karşılaşanı görüyorum.
Enis Yusein Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #5 Kiznaiver dedi: Üzerinden bayağı geçmiş. Normalde çalışıyor muydu yoksa hiç test etmediniz mi? Bu Mouse'da böyle bir sorunla ilk kez karşılaşanı görüyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde gayet iyi çalışıyordu hiçbir sorunu yoktu şu ana kadar hatta gece 3'te oyunu bırakmıştım hiçbir sorun yoktu yaklaşık 1 saat önce PC'ye geçtim ama mouse çalışmıyordu.
Kiznaiver dedi: Üzerinden bayağı geçmiş. Normalde çalışıyor muydu yoksa hiç test etmediniz mi? Bu Mouse'da böyle bir sorunla ilk kez karşılaşanı görüyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde gayet iyi çalışıyordu hiçbir sorunu yoktu şu ana kadar hatta gece 3'te oyunu bırakmıştım hiçbir sorun yoktu yaklaşık 1 saat önce PC'ye geçtim ama mouse çalışmıyordu.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #6 Aygıt yöneticisine gir fare ve diğer işaret aygıtlarından fareni seçip sürücüye gel ve sürücüyü güncelleştirmeyi dene.
Aygıt yöneticisine gir fare ve diğer işaret aygıtlarından fareni seçip sürücüye gel ve sürücüyü güncelleştirmeyi dene.