Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 1 Ocak 2023 #11 Alabiliyorsan haste al ben 300TL'ye viper mini aldım elimin içinde kayboluyor memnunum ama.
Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #12 erme dedi: Switchler TTC Gold. Daha iyi. Ayrıca ağır fare daha iyi kontrol edilir diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kendim öyle hissediyorum doğru ağır fare daha iyi kontrol edilmez daha hafif mauseda daha iyi kontrol edilmez ben kendi fikrimi şöyledir bana 62 gr daha konforlu geliyor Lory7 dedi: Alabiliyorsan haste al ben 300TL'ye viper mini aldım elimin içinde kayboluyor memnunum ama. Genişletmek için tıkla... Elim ortalama zaten şuan daha küçük bir mause kullanıyorum erme dedi: Switchler TTC Gold. Daha iyi. Ayrıca ağır fare daha iyi kontrol edilir diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Peki sonuçta sizden tavsiye alıyorum teşekkür ederim Son düzenleme: 1 Ocak 2023
erme dedi: Switchler TTC Gold. Daha iyi. Ayrıca ağır fare daha iyi kontrol edilir diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kendim öyle hissediyorum doğru ağır fare daha iyi kontrol edilmez daha hafif mauseda daha iyi kontrol edilmez ben kendi fikrimi şöyledir bana 62 gr daha konforlu geliyor Lory7 dedi: Alabiliyorsan haste al ben 300TL'ye viper mini aldım elimin içinde kayboluyor memnunum ama. Genişletmek için tıkla... Elim ortalama zaten şuan daha küçük bir mause kullanıyorum erme dedi: Switchler TTC Gold. Daha iyi. Ayrıca ağır fare daha iyi kontrol edilir diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Peki sonuçta sizden tavsiye alıyorum teşekkür ederim