Razer Viper Mini için skatez, grip ve mouse pad önerisi

Bütçe
1500
Hocam wraith üzerinde yoksa nereden alabilirim peki? Ayrıca hocam şu an link'te benim mouse'a göre bulunmuyor. Universal Dot mu almalıyım? Alıp uymazsa çok kötü olur.
Bence tüm her seyi Wraith uzerinden almalisin. Tiger İce iyi ancak, Spirit Of Aimi feda ettirecek kadar degil bence. Tüm her seyi Wraithten alırsan bence cok daha güzel olur.
Hocam peki neden hepsini Wraith öneriyorsunuz? Yani topluca geleceği için falan mı yoksa yerli girişim diye falan mı?

Acikcasi isine gelir diye onerdim, padi güzel ben kullaniyorum speed olanini, skatezleri guzel, stok skatezlerden gecince cag atlarsin bence. Gripleri de eh iste, çok zor da degilsen gripe gerek yok.

Acikcasi isine gelir diye onerdim, padi güzel ben kullaniyorum speed olanini, skatezleri guzel, stok skatezlerden gecince cag atlarsin bence. Gripleri de eh iste, çok zor da degilsen gripe gerek yok.
Şu an yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum sanırsam mouse'u. Lakin herhangi bir ihtiyaç hissetmemiştim skatez ve grip olarak. Fakat şu an param var ve mouse'u değiştirme gibi bir ihtiyacım da yokken dedim eğer iyi bir performans artışı yaşatabilirse neden almayayım. Dediğim gibi 3-4 yıldır 15 liralık çakma razer mousepad kullanıyordum . Ben aynı zamanda gelmeleri konusunda çok takılmıyorum para olarak da 100-200₺ fark falan varsa ödeyebilirim fark etmez pek. O yüzden hangisi daha iyiyse onu kullanmak tercihim. 1600 Dpi ve mouse raw açık ama raw accel kullanıyorum şu an kendi ayarımda. Genel olarak da mouse için 30x40 gibi bir alanım mevcut çünkü kalanını klavye kaplıyor ve sağ tarafımda da kasa var. En ideal mouse pad türü ne olur onu da bilmediğim için konu açayım istemiştim açıkcası

Mouse pad skatez konusunda kesinlikle çağ atlarsin. Mouse padi ucuza alip (400-500) kalanının ustune ekleyip kablosuz mouse da alabilirsiniz daha da guzel olur.

Mouse pad skatez konusunda kesinlikle çağ atlarsin. Mouse padi ucuza alip (400-500) kalanının ustune ekleyip kablosuz mouse da alabilirsiniz daha da guzel olur.
Kasa kullandığım için kablosuz mouse hiç düşünmedim açıkcası. Ayrıca mouse'um bozulana kadar yenisini alma niyetim de yok pek. O yüzden hazır param varken mouse pad skatez ve grip lazımsa alayım dursunlar eğer ileride mouse bozulursa tekrardan yeni mouse skatez ve grip alırım diye düşündüm. Yavaş yavaş sistemimi geliştirmeyi düşünüyorum, yeni bir klavye aldım daha dün elime geçti. Param olduğu zaman monitör değiştirmeyi planlıyorum. İlerleyen zamanlarda da ekran kartını değiştiririm ve sonra da sistemi komple değiştiririm. Ama şu an 2k bütçe ile alabileceğim en iyi grip, skatez ve mouse pad'i arıyorum.

Mouse pad alsan yeter diye düşünüyorum.

Bence pad degistirin, bu mouse da kalacaksınız bir skatez degistirin yeter. Eliniz yapismiyor etmiyor ise gripe gerek yok. Kablosuz mouseun kasayla bir alakasi yok, istedigin cihaza baglayip kullanabilirsin, sadece daha rahat, daha konforlu olur. Niyetiniz yoksa gereği de yok, ancak bir şey almazsanız kesin kablosuz mouse bakin. Dedigim gibi obsidian dot/wraith bakabilirsin skatez olarak, pad olarak da Wraith onerebilirim.

Anladım hocam teşekkürler cevabınız için. O zaman grip almayacağım çünkü aylardır oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım elimden kaydı veya elime yapıştı gibi. Skatez olarak da xraypad obsidian dot öneriyorsunuz madem diğer hocam da önerdi onu alayım. Pad olarak da hangisini alsam hala kararsızım. Speed var control var hybrid var. Klasse Longteng hybrid ama wraith'in speed ve hybrid var. Hangisinden daha memnun kalırım bilmiyorum da. R6, Bf1 ve lol hariç oyun oynamıyorum pek.

Hız istiyorsan Wraith'den almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…