Razer Viper Mini için skatez önerisi

Bütçe
1000

UKQQ

Decapat
Arkadaşlar temizlerken skateze zarar verdim mouse kullanılmaz hale geldi. Skatez lazım.

Butun mouselere uygun. Nokta seklinde skatesler ve oldukca hizli. Nokta koydugum yerlere takacaksin farenin kendi skateslerini cikartip. Sensorunun cevresinde varsa onu cikartma.

Eki Görüntüle 2526797

Aldım ve işaretliğiniz şekilde yerleştireceğim teşekkür ederim başka yapıştırma fikriniz varsa ona göre de yapabiliriz

Aldım ve işaretliğiniz şekilde yerleştireceğim teşekkür ederim başka yapıştırma fikriniz varsa ona göre de yapabiliriz

Hizli bir skates zaten. Eger hizli gelirse ortadakileri cikartip boyle takabilirsin. Cikarttiklarini geri kullanamazsin ama.

Dilersen ilk etapta sadece koselere koy. Sonra 3 lu sekilde koyarsin hizli gelirse. Eger o sekildede hizli gelirse 4lu koy.

Hepsini sırayla deneyeceğim teşekkür ederim! Sensör kısmında skatez yok bu modellerin normal olanlarada ben zarar verdim şu an mouse üzerinde kaldırım taşı sürtüyor gibi bir his var acil gelmeli ve memnun olup olmadığımıda buraya yorum olarak yazacağım Teşekkürler

Daha yeni taktım biraz sürtünsün tam oturur aslında ama şuan bu haliyle bile muazzam cok beğendim kontrol edilebilirliği arttı teşekkürler ( Kedi sahibiyim kirli değil )

Dosya Ekleri

• SESESESE.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…