Hayırlı olsun. Garanti süreni iyi takip et, Synapse silip geri yüklemeye rağmen düzelmeyen sorunlar başlarsa hem Türkiye hem de Amerika müşteri temsilciliğinin kafasına fırlat fareyi. Garanti bitince yalnız başınasın çünkü, switch değiştirecek yer bile bulamıyorsun.

Teşekkürler. Ne gibi sorunlar olabiliyor? Ona göre fareyi önerirken belirteyim.
Hayırlı olsun. Konu dışı olacak ama klavyeniz nedir?
VPRO V700 RGB Alloy.

Ne gibi sorunlar olabiliyor? Ona göre fareyi önerirken belirteyim.

VPRO V700 Alloy RGB.

Razer farelerde çift tıklama çok oluyordu ama yenilerinde artık anti-çift tıklama özelliği varmış diye duydum. Özellikle 1-1,5 sene sonra çift tıklama ve sensör saçmalamaları başlarsa hiç kasmadan servisine göndermekte fayda var, birebir değişim yapıyorlar tamir diye bir olayları yok. 2 yıl dolunca yüzüne bakmıyor çünkü kimse.

İnternette çift tıklama sorununu görmüştüm fakat çift tıklamaya çalıştığım halde olmuyor. Bu arada sensörün altından mor ışık var fakat sadece telefon kamerasıyla görülüyor. Sebebi nedir? Tekrardan teşekkürler.

Optik sensörden kaynaklanıyordur muhtemelen.

O çoğu farede öyle benim ROG Strix Impact de bu şekilde o altından kırmızı ışık saçan sensörler eskide kaldı.

Bir arkadaşım Razer Basilisk ile aynı sorunu yaşadı.

Neden çöpe attınız? 2. el olarak satsaydınız bari.
İsmi A4Tech olan kullanıcı için beklentilerin fazla komplike dostum.

Bu arada bu çift tıklama sorunu dediğiniz olay mekanik farelerin hepsinde başınıza gelebilecek bir şey Razer'a özgü bir olay değil. Kendim Deathadder Chroma sahibiyim çift tıklama sorunu olmadan kaç yıldır kullandım bu fareyi ve şimdi Viper aldığım için başkasına hediye ettim. Eninde sonunda aynı eski teknolojiyi kullanan tüm farelerde başınıza gelecek bir olay. Razer kalite kontrolde batırdıysa benim aldığım seriden sonra bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…