Ellerinize sağlık. Mini bir oyuncu faresi isteyenlere iyi bir tercih ancak DPI olarak Katar Pro bile fark atıyor.

Harpoon PRO'da DPI olarak kazanıyor. @Sylveon Pro olmayanına sahipti.

Elinize sağlık . Çok başarılı olmuş inceleme. Fakat şu Viper minideki Skatez'leri kıskandım . Normal Viper'da hyperglides Skatez koymayıp da Mini'de koymak da iyi kafaymış . Sevdim.
Şimdi siz Viper mini incelemesi yollayınca benim de Viper'ımı inceleme yapasım geldi ne yalan söyleyeyim .

Sizin inceleme konunuzu beklerim.

Hocam, TPS oyunlar için uygun mudur? Kameradan çıkıp özgünce hareket etmek PUBG gibi oyunlar değil.
Uygun tabii ki. Elinize uyuyorsa almanızı öneririm.

Şu Synapse'yi gördükçe hevesim aşırı artıyor, umarım bugün kargoya verilir.

Fare kendi hafızasında DPI ayarlarını tutuyor, bir kere ayarlayıp sonradan silebiliyorsunuz, ayrıca hesap açmanıza gerek yok. Zaten e-spor turnuvalarında genelde Synapse gibi programlar yasak olduğu için piyasaya "profesyonel oyuncu faresi" olarak sürülen bir üründe böyle bir özellik yoksa at çöpe gitsin. Tek eksisi fare hafızası LED ayarlarını aklında tutmuyor, sadece DPI ayarları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…