Merhaba ben Razer Viper mini alacağım elimde Razer DeathAdder essential var ama elim 18-17 cm arası kısacası elim orta boy. DeathAdder elime oturuyor ve bu yüzden Viper mini elime küçük olur diye düşündüm fakat benim gibi orta elliler 2 sininde ellerine oturduklarını söylüyorlar sizce Viper mini otururmu elime [elimin boyu:18-17 cm | elimin eni: 10-9 cm ]

@Rudich
Tutuş şekliniz nedir hocam? Benim elim 16,5-17 cm civarı ve uyuyor.

Tutuş şeklim palm ama kimi zaman claw'a yanaşıyor ani reaksiyon veya oyun dışı anlarda.
Benim de öyle tutuş şeklim var ve uyuyor. Size de büyük olasılıkla uyacağını düşünüyorum. 1-2 güne alıştım hocam. Kesin sonuç için mağaza gibi yerlerde fareyi denemek. Eğer imkanınız yoksa satın alıp elinize oturmadıysa iade edebilirsiniz.

Teşekürler kardeş çoook yardımcıoldun discord varsa ekle arada oynarız fln . ) nick: Rudich#2435

Elim 19.5 cm, 17-18 cm olup da eline sığdıramayanları anlamadım. Bloody A90'dan geçtim, boyut olarak kabaca bir mouse. Açıkçası pek bir faklılık olmadı, hatta "Küçük mouse kullanmak özgürlükmüş bee! bile dedirtti gerçekten. Rehberde tuzumuz olsun diye ben de elimdeki farelerle boyut karşılaştırması yaptım, sorunuz olursa ben de yanıtlayabilirim.

DPI hızı sadece 100’er 100’er mi artıyor? Yani 650 DPI yapabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…