Kardeş ben zaten elimin boyutunu tutuşumu yazmıştım. Viper mini oturur dedinde param yetiyor deathadder Elite'de alabilirim hangisini alayım sence.

Razer DeathAdder Elite daha iyidir. Eğer bütçeniz yeterse Razer DeathAdder V2 öneririm. Elin küçükse Razer Viper mini öneririm.

Razer DeathAdder Elite daha iyidir. Eğer bütçeniz yeterse Razer DeathAdder V2 öneririm. Elin küçükse Razer Viper mini öneririm.

Elim 18.5 Cm'ye yakın.
Rahatsız ediyorum ama 2.tercihim 18,5 elli biri olarak bassilisk essenntial mı viper mini mi olmalı deathadder bütçeyi zorluyor çünki
Elim 18.5 Cm'ye yakın.
Rahatsız ediyorum ama 2.tercihim 18,5 elli biri olarak bassilisk essenntial mı viper mini mi olmalı deathadder bütçeyi zorluyor çünki

18, 5cm elim var palm tutuşunu kullanıyorum küçük gelirm?

Son düzenleme:
@Rudich
Küçük gelebilir. Fingertip tutsaydın %99 olur diyecektim fakat palm tutuyorsun.

Farenin kablosu yeterince esnek mi? Kablosuz gibi bir hissiyat veriyor mu?

Elimin uzunluğu 18 cm genişliği ise 10 cm claw grip kullanıyorum Viper mini sipariş ettim sizce küçük gelir mi?

Farenin kablosu yeterince esnek mi? Kablosuz gibi bir hissiyat veriyor mu?
Evet, esnek. Kablosu hafif olduğundan dolayı fazla bir kablolu hissi yaşamazsınız.
Elimin uzunluğu 18 cm genişliği ise 10 cm claw grip kullanıyorum Viper mini sipariş ettim sizce küçük gelir mi?
Benim elim 17 cm ve büyük olasılıkla uyacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…