Reis SS Rival 3 BİM'e 230 lira gibi fir fiyata Razer vapier mini 260 lira indirimde şu an sizce hangisini alayim 30 TL'lik farka değer mi Razer Viper mini almak @TÇB

Hocam bunun switchleri Asus ROG strix impact II mouse'na olur mu?

Reis SS Rival 3 BİM'e 230 lira gibi bir fiyata Razer Vipi Mini 260 lira indirimde şu an sizce hangisini alayim. 30 TL'lik farka değer mi? Razer Viper mini almak @TÇB
Kusura bakmayın. Mesajlarınızı yeni görüyorum. BİM'e Rival 3 geliyor. Onu almanı tavsiye ederim. Razer Viper Mini, Rival 3'den daha iyidir fakat arada 100 TL fiyat farkı var.
Hocam bunun switchleri Asus ROG strix impact II mouse'na olur mu?
Emin değilim hocam. Optik switch kullanıyor. Şahsen değiştiremeyebilirsiniz.

Hocam merhaba incelemenizi okudum elinize sağlık. Benim elim 19-20 cm sizce bu mouse çok mu küçük gelir?

Bende aldım daha yeni elime geldi. Farede ilk fark ettiğim şey sağ ve sol tuşlar çok hassas. Daha önce kullandığım farelerde biraz sert basmak gerekiyordu. Buna geçince dokunsan anlıyor. 250tl ye aldım. Tercih ederim sorusu olan varsa sorabilir.

Hocam essentialdan memnun musunuz benim de el 17cm normalde DeathAdder Elite kullanıyordum 2-3 yıl kullandım neredeyse ömrünü doldurdu elim Razer DeathAdder kasasına alışıkken başka mouse a geçmek istemiyorum ama bütçem tekrar Elite almaya yetmşiyor essential öneriyorlar sence alınır mı?

Hocam Skatez'lerin altındaki koruyucu plastiği nasıl söktünüz? Ben sökemedim de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…