4 400971 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 146 21 Aralık 2022 #1 Merhaba Razer Viper Mini mouse için kendi uygulamasında macro atayamıyorum cihazı tanımıyor yani kendi uygulamasında gözükmüyor bilen varsa yardım ederse sevinirim. Dosya Ekleri macro.jpg 116,8 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba Razer Viper Mini mouse için kendi uygulamasında macro atayamıyorum cihazı tanımıyor yani kendi uygulamasında gözükmüyor bilen varsa yardım ederse sevinirim.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 21 Aralık 2022 #2 Sahte olabilir mi hocam? Kontrol ettiniz mi seri numaralarından.
4 400971 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 146 21 Aralık 2022 #3 Etmedim ama gerçekdir sanırım nasıl edebilirim?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 21 Aralık 2022 #4 400971 dedi: Etmedim ama gerçekdir sanırım nasıl edebilirim? Genişletmek için tıkla... Check the RazerCare Warranty Eligibility for your Purchase | Razer United States Check your RazerCare warranty status. Enter a serial number of your Razer product to review your eligibility for support today. www.razer.com Buradan kontrol edebilirsiniz.
400971 dedi: Etmedim ama gerçekdir sanırım nasıl edebilirim? Genişletmek için tıkla... Check the RazerCare Warranty Eligibility for your Purchase | Razer United States Check your RazerCare warranty status. Enter a serial number of your Razer product to review your eligibility for support today. www.razer.com Buradan kontrol edebilirsiniz.
4 400971 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 146 21 Aralık 2022 #5 Böyle bir seri numara yok gözüküyor Trendyol'dan almıştım ithalatçı garantili gözüküyordu orijinal mi diye sorduğumda evet orijinal yazmışlardı.
Böyle bir seri numara yok gözüküyor Trendyol'dan almıştım ithalatçı garantili gözüküyordu orijinal mi diye sorduğumda evet orijinal yazmışlardı.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 21 Aralık 2022 #6 400971 dedi: Böyle bir seri numara yok gözüküyor Trendyol'dan almıştım ithalatçı garantili gözüküyordu orijinal mi diye sorduğumda evet orijinal yazmışlardı. Genişletmek için tıkla... Razer Synapse direkt görmesi lazımdı. Programı silip tekrar kurun isterseniz. USB 2 slotuna falan takmayı deneyin olmazsa sahte olabilir.
400971 dedi: Böyle bir seri numara yok gözüküyor Trendyol'dan almıştım ithalatçı garantili gözüküyordu orijinal mi diye sorduğumda evet orijinal yazmışlardı. Genişletmek için tıkla... Razer Synapse direkt görmesi lazımdı. Programı silip tekrar kurun isterseniz. USB 2 slotuna falan takmayı deneyin olmazsa sahte olabilir.