E Enes98 Zeptopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Fingertip grip ya da palm grip kullanacağım. Hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 V2 mininin kıvrımlı yapısı sayesinde ele daha iyi oturur diye düşünüyorum ancak bu iki mouse gerçekten küçük mouselar. Görmeden almanı tavsiye etmem.
V2 mininin kıvrımlı yapısı sayesinde ele daha iyi oturur diye düşünüyorum ancak bu iki mouse gerçekten küçük mouselar. Görmeden almanı tavsiye etmem.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 8 Haziran 2022 #3 DeathAdder V2 Mini Switch olarak Viper Mini'den daha iyi, fakat hangisi en ucuzsa onu alın. İkisi de güzeldir, pişman etmez.
DeathAdder V2 Mini Switch olarak Viper Mini'den daha iyi, fakat hangisi en ucuzsa onu alın. İkisi de güzeldir, pişman etmez.
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #4 Daha yeni viper miniyi garantiye gönderdim. İki tık da gıcırtı yapıyordu. Ama benim şansıma böyle olmuş olabilir.
Daha yeni viper miniyi garantiye gönderdim. İki tık da gıcırtı yapıyordu. Ama benim şansıma böyle olmuş olabilir.
OnuRBayraM Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 319 Çözümler 6 8 Haziran 2022 #5 DeathAdder V2 bildiğim kadarıyla simetrik bir fare değil bu yüzden fingertip grip tutuşunu benimseyebilmen için uzun süre kullanman gerek. Viper Mini ise simetrik ve daha hafif. Tutuşların açısından daha rahat edersin diye düşünüyorum.
DeathAdder V2 bildiğim kadarıyla simetrik bir fare değil bu yüzden fingertip grip tutuşunu benimseyebilmen için uzun süre kullanman gerek. Viper Mini ise simetrik ve daha hafif. Tutuşların açısından daha rahat edersin diye düşünüyorum.