Çözüldü Razer Viper Mini mouse bozuldu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce Razer Viper Mini farenin sağ tıkını tırnağından kaldırarak tozunu aldım. Ama bastırdığımda yerine oturmuyor ne yapmalıyım?

Çözüm
Siz oturtunca basit olduğunu anlayacaksınız kırılmaz sadece yuvaya denk gelsin sonra bastırın.
Yuvasını bulamıyordur.

Siz oturtunca basit olduğunu anlayacaksınız kırılmaz sadece yuvaya denk gelsin sonra bastırın.

Çözüm
Ya normalde kaç defa farklı farelerde yaptım bunu. Ama bunda olmuyor

bastırmadan yaptım oldu

yanılmışım oturmadı ve salladığımda ses geliyo parçasını kırdım sanırım

bastırmadan yaptım oldu
Geçmiş olsun temizlik iyi hissettirir

bastırmadan yaptım oldu

yanılmışım oturmadı ve salladığımda ses geliyo parçasını kırdım sanırım
ilk attığınız fotoğraftaki açıdan bir tane daha atın görünür bir şekilde bakalım.

Geçmiş olsun temizlik iyi hissettirir

ilk attığınız fotoğraftaki açıdan bir tane daha atın görünür bir şekilde bakalım.

Şimdi sallayınca parça sesi geliyo içinden ve boşta yani şöyle diyim mouse basıyor ama yukarı kalkabiliyo serbest şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…