Razer Viper Mini orta tuş bazen basmıyor

Merhaba, Razer Viper Mini kullanıyorum orta tuş bazen basmıyor. Mesela bir yerin üstüne gelip orta tuşa basıp yeni sekmede açmaya çalıştığımda bazen açmıyor tıklamıyor yani. Kullanıpta bu sorunu yaşayan oldu mu? Ya da bendeki üründe mi sıkıntı oluştu?

Eğer garanti devam ediyorsa değişim veya tamir talep edebilirsin. Eğer garanti geçmişse o tekerlek mekanizması değiştirilebiliyor.
Garantisi var da nereye göndericem ben bu mouse'u Hepsiburada Zonebilişim üzerinden almıştım. Mouse'tan çok memnunum da böyle bir sorun oldu bende başka arkadaşlar yaşamamış yani sadece benim ürünümle ilgili o yüzden garantiye yollayayım bir.

Hocam inan bu Razer orta tuşlarından çok çektim. 4 mouse değiştirdim hepsinde aynı sorun. Ya basmıyor ya scroll jump yapıyor hep aynı şey geldi başıma. Steelseries geçtim kafam rahat.

Sana tavsiyem skatezleri kaldırıp alttan aç mouse'u. Daha sonra orta tekerleğin orda pinleri ufak bir kargaburun ile sık, bir müddet işini çözecektir.

Adı geçen fareyi almayı düşünüyordum ancak bu konu ve sayfanın aşağısında gördüğüm aynı pek çok konu şüpheye düşmeme sebep oldu. Bir tane düzgün bir ürün yok mu piyasada?

Adı geçen fareyi almayı düşünüyordum ancak bu konu ve sayfanın aşağısında gördüğüm aynı pek çok konu şüpheye düşmeme sebep oldu. Bir tane düzgün bir ürün yok mu piyasada?
Ürün düzgün ben çok memnunum sadece benim ürünümde böyle bir sıkıntı var onuda arena bilgisayara göndereceğim halledecekler. Zaten bu bütçede alınıcak en iyi mouse budur.

Ürün düzgün ben çok memnunum sadece benim ürünümde böyle bir sıkıntı var onuda arena bilgisayara göndereceğim halledecekler. Zaten bu bütçede alınıcak en iyi mouse budur.

G203'de de aynı sorun başıma gelmişti. Orta tuş çift tıklıyordu ve aşağı scroll yapmaya çalıştığımda yukarı ve aşağı kaydırarak tutukluk yapıyordu. Akabinde de sol tuş çift tıklamaya başladı. Logitech'in 2 ürününde de başıma bu geldiği için artık fareleri garantiye göndermekle uğraşmaktan bıktığımdan dolayı düzgün bir ürün istiyorum. Eğer Razer Viper Mini alırsam ve başıma senin yaşadığın sorunun aynısı gelirse gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık...

G203 gibi değil bu ben 1 sene oldu alalı daha önce hiç bir sorunu yoktu orta tuşu çok kullanıyorum ve benim kullanımımdan oldu büyük ihtimal. Kronik bir sıkıntı değil çünkü 100 kişiden 2-3 kişiye denk gelir böyle sorun bu parada en iyi mouse bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…