Razer Viper Mini ve Razer BlackShark V2 vs HyperX Cloud 2 ve PulseFire Haste

450368

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
1400 civarında bir bütçem var.
Mouse ve kulaklık alacağım.
Sizce Razer Viper Mini ve Razer BlackShark V2 mi yoksa HyperX Cloud 2 ve HyperX PulseFire haste mi?
Bu ikililerden hangisi daha iyi olur?
@Teacher80 hocam bir fikriniz var mı

Hyperx cloud 2 deki rahatlığı hiçbirinde bulamazsın. Ses kalitesi olarak diğerlerini denemediğim için yorum yapamam ama, cloud 2 o kadar rahattı ki kablolu olduğu halde kafamda unutuyordum.

Cloud 2 balon bir kulaklık sürücüsü dahi olmayan ürüne 900 1000 TL gibi büyük paralar vermek saçma. Razer set dizin. Blacksharkın hem sürücüsü var hem diğer kulaklıklarda olmayan mikrofon ekolayzer ayarı var. Kumaş pedlerle geldiği içinde rahat bir kulaklık.

Razer Viper Mini, SteelSeries Rival 3, Razer DeathAdder V2 Mini aynı sensörü kullanıyorlar ve kronik LOD sorunu var. FPS oyunları oynuyorsan bu farelerden uzak dur.

Razer Viper Mini, SteelSeries Rival 3, Razer DeathAdder V2 Mini aynı sensörü kullanıyorlar ve kronik lod sorunu var. FPS oyunları oynuyorsan bu farelerden uzak dur.

Çok kafaya takılacak bir şey değil bu. Sensörde takılma ya da okumama sorunu olsaydı kimse önermezdi bu fareleri.
Çok sorun olursa bu konudaki gibi bir yöntemle çözülebilir.

Çok kafaya takılacak bir şey değil bu. Sensörde takılma ya da okumama sorunu olsaydı kimse önermezdi bu fareleri.
Fareyi kaldırdığında farenin hareket etmemesi gerekiyor ama LOD problemi olduğu için fare hareket etmeye devam ediyor FPS oyunlarında aim sabit kalmayacağı için sorun çıkarabilir. Ben sadece uyarıda bulundum.
Çok sorun olursa bu konudaki gibi bir yöntemle çözülebilir.
evet bu konuyu okumuştum. Bir nebze düzeltiyor fakat almışken güzel sorunsuz bir mouse almak daha mantıklı olacaktır. Mousepad ' e sürtündükçe çıkacaktır.

Rahatlık olarak Cloud 2 ve Blackshark V2 aynılar. Daha önce Cloud 1'im vardı ve şimdi Blackshark V2 Pro kullanıyorum. Oradan biliyorum. Ses kalitesi (müzik başarımı), sanal surround, mikrofon ve ses için ayrıntılı yazılımıyla Razer Blackshark V2 daha iyi bence. Cloud 2'nin yazılımı olmaması ve müzik başarımı Blackshark V2'ye göre kötü oluşu büyük dezavantaj. Razer'ın yazılımında sanal surround türleri ve bu türlere ince ayar çekme imkanın var. Ses ve mikrofon için EQ ve çeşitli seviyeleri olan ayarlar da mevcut. Üstelik bu ayarları kapsayan değişik profiller yapabilir, bu profiller arasında geçiş yapabilir, istersen bu profillere oyun veya uygulama exe dosyalarını tanımlayarak o profile tanımlı exe dosyası aktifken o profile otomatik geçmesini sağlayabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…