kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Nisan 2022 #11 Razer Viper Mini. Katar Pro seçenek bile olmamalı.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 15 Nisan 2022 #12 Bence İncehesap Gaming gecesini bekle daha iyi ürünlerin fiyatı 250TL bandına düşebilir
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.187 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #13 Spotlight dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim. Corsair Katar Pro'yu eledim ama şimdi de DeathAdder V2 Mini. Ve Viper Mini arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben Viper Mini kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin.
Spotlight dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim. Corsair Katar Pro'yu eledim ama şimdi de DeathAdder V2 Mini. Ve Viper Mini arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben Viper Mini kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin.
K Kennys 12 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #14 Spotlight dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim. Corsair Katar Pro'yu eledim ama şimdi de DeathAdder V2 Mini. Ve Viper Mini arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Elinin boyutu nedir? Eğer küçük bir ele sahipsen Viper Mini. Ama elin büyükse DeathAdder V2 Mini. Spotlight dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim. Corsair Katar Pro'yu eledim ama şimdi de DeathAdder V2 Mini. Ve Viper Mini arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ama DeathAdder V2 Mini'nin şöyle bir avantajı var Viper Mini 50 milyon tıklama ömrü sunarken DeathAdder da bu 80 milyon. Son düzenleme: 15 Nisan 2022
Spotlight dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim. Corsair Katar Pro'yu eledim ama şimdi de DeathAdder V2 Mini. Ve Viper Mini arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Elinin boyutu nedir? Eğer küçük bir ele sahipsen Viper Mini. Ama elin büyükse DeathAdder V2 Mini. Spotlight dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim. Corsair Katar Pro'yu eledim ama şimdi de DeathAdder V2 Mini. Ve Viper Mini arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ama DeathAdder V2 Mini'nin şöyle bir avantajı var Viper Mini 50 milyon tıklama ömrü sunarken DeathAdder da bu 80 milyon.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 15 Nisan 2022 #15 Spotlight dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim. Corsair Katar Pro'yu eledim ama şimdi de DeathAdder V2 Mini. Ve Viper Mini arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bence Viper Mini. Kennys 12 dedi: Ama DeathAdder V2 Mini'nin şöyle bir avantajı var Viper Mini 50 milyon tıklama ömrü sunarken DeathAdder da bu 80 milyon. Genişletmek için tıkla... O şansa bağlı şansın varsa 150 milyonda tıklarsın Viper Mini'de.
Spotlight dedi: Arkadaşlar teşekkür ederim. Corsair Katar Pro'yu eledim ama şimdi de DeathAdder V2 Mini. Ve Viper Mini arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bence Viper Mini. Kennys 12 dedi: Ama DeathAdder V2 Mini'nin şöyle bir avantajı var Viper Mini 50 milyon tıklama ömrü sunarken DeathAdder da bu 80 milyon. Genişletmek için tıkla... O şansa bağlı şansın varsa 150 milyonda tıklarsın Viper Mini'de.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #16 Spotlight dedi: O mouse biraz eski değil mi? Yani sensörü falan. Genişletmek için tıkla... kanka deathadder eski bir seri deathadder v2 güncel bir mouse ayrıca özellikleri de aynı galiba razer viper mini ile
Spotlight dedi: O mouse biraz eski değil mi? Yani sensörü falan. Genişletmek için tıkla... kanka deathadder eski bir seri deathadder v2 güncel bir mouse ayrıca özellikleri de aynı galiba razer viper mini ile
S Spotlight Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 15 16 Nisan 2022 #17 Stoneber dedi: Kanka DeathAdder eski bir seri DeathAdder V2 güncel bir mouse ayrıca özellikleri de aynı galiba Razer Viper Mini ile. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş galiba teşekkürler. DeathAdder V2 Mini sipariş ettim birkaç siteden daha yaptığım araştırmalar sonucunda. Teşekkürler.
Stoneber dedi: Kanka DeathAdder eski bir seri DeathAdder V2 güncel bir mouse ayrıca özellikleri de aynı galiba Razer Viper Mini ile. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş galiba teşekkürler. DeathAdder V2 Mini sipariş ettim birkaç siteden daha yaptığım araştırmalar sonucunda. Teşekkürler.