Bil_Berk Kilopat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 207 Çözümler 2 7 Temmuz 2022 #11 V2 mini yazmayı unutmuşum herkes övgüyle karşılıyor nedense. Liberte Sergen dedi: Aynı şekilde Viper Mini kullanıyorum, memnunum. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğüm mouse oydu fakat tasarımı ele rahat gelmeyecekmiş gibi hissettirdi DeathAdder V2 mini ele cuk oturacakmış gibi. feneresevdalı dedi: DeathAdder önermem. Bizzat kullanıyorum ve kronik scroll tekerleği problemi var. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum DeathAdder V2 mini demek istedim sence nasıl Bi kronik sorun vs var mı? cybermaffia dedi: Kesinlikle öyle bende de var scroll problemi en yakın zamanda garantiye yollayacağım. Genişletmek için tıkla... V2 mini hakkında Bi bilgin ya da tecrüben var mı?
V2 mini yazmayı unutmuşum herkes övgüyle karşılıyor nedense. Liberte Sergen dedi: Aynı şekilde Viper Mini kullanıyorum, memnunum. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğüm mouse oydu fakat tasarımı ele rahat gelmeyecekmiş gibi hissettirdi DeathAdder V2 mini ele cuk oturacakmış gibi. feneresevdalı dedi: DeathAdder önermem. Bizzat kullanıyorum ve kronik scroll tekerleği problemi var. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum DeathAdder V2 mini demek istedim sence nasıl Bi kronik sorun vs var mı? cybermaffia dedi: Kesinlikle öyle bende de var scroll problemi en yakın zamanda garantiye yollayacağım. Genişletmek için tıkla... V2 mini hakkında Bi bilgin ya da tecrüben var mı?
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Temmuz 2022 #12 DA V2 Mini'de bir sorun yok ama claw için Viper Mini öneririm, ben daha rahat ettim.
Bil_Berk Kilopat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 207 Çözümler 2 9 Temmuz 2022 #13 444635 dedi: DA V2 Mini'de bir sorun yok ama claw için Viper Mini öneririm, ben daha rahat ettim. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler sanırım Viper mini alacağım zaten beğenmezsem iade eder V2 miniyi denerim.
444635 dedi: DA V2 Mini'de bir sorun yok ama claw için Viper Mini öneririm, ben daha rahat ettim. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler sanırım Viper mini alacağım zaten beğenmezsem iade eder V2 miniyi denerim.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 9 Temmuz 2022 #14 DeathAdder V2 Mini kullanıyorum 3 gündür hala alışamadım çok oynamadığım için. Şu an bir problem yok öneririm.
DeathAdder V2 Mini kullanıyorum 3 gündür hala alışamadım çok oynamadığım için. Şu an bir problem yok öneririm.