Besiktasjk Decapat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #1 Sizce Razer Viper Mini mi yoksa Razer DeathAdder mi?
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 Besiktasjk dedi: Sizce Razer Viper Mini mi yoksa Razer DeathAdder mi? Genişletmek için tıkla... Hangi tutuş stiline sahipsiniz.
Besiktasjk dedi: Sizce Razer Viper Mini mi yoksa Razer DeathAdder mi? Genişletmek için tıkla... Hangi tutuş stiline sahipsiniz.
C coolboy11 Kilopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Mart 2022 #3 Razer Deathadder v2 kullanıyorum gerçekten çok iyi bi mouse şiddetle öneririm.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #4 coolboy11 dedi: Razer DeathAdder V2 kullanıyorum gerçekten çok iyi bir mouse şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Aynen bende de vardı gayet güzel bir mouse ama tutuş stili önemli.
coolboy11 dedi: Razer DeathAdder V2 kullanıyorum gerçekten çok iyi bir mouse şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Aynen bende de vardı gayet güzel bir mouse ama tutuş stili önemli.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #5 Deathadder'in serileri var hangisini kastediyorsunuz? Elite veya V2 modeli değilse Viper mini daha güncel olduğundan onu öneririm.
Deathadder'in serileri var hangisini kastediyorsunuz? Elite veya V2 modeli değilse Viper mini daha güncel olduğundan onu öneririm.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #6 Elite almanı tavsiye etmem hocam. Hem çok ağır hem kablosunu hareket ettirmek zor. Çok yorucu bir fare.
Elite almanı tavsiye etmem hocam. Hem çok ağır hem kablosunu hareket ettirmek zor. Çok yorucu bir fare.