merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Merhaba yeni bir mouse alacağım kararsız kaldım. SteelSeries Rival 3 mü alayım Razer Viper mini mi? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Merhaba yeni bir mouse alacağım kararsız kaldım. SteelSeries Rival 3 mü alayım Razer Viper mini mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 4 Mayıs 2021 #2 Viper Mini daha iyi.
Aligatör Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.319 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 Rival 3'te LOD sorunu vardı sanırım, bende Viper mini diyorum.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 4 Mayıs 2021 #4 Aligatör dedi: Rival 3'te LOD sorunu vardı sanırım, bende Viper mini diyorum. Genişletmek için tıkla... Fareyi yüzeyden yukarıya kaldırınca oluyor o, yüzeyde tuttuğunuz sürece hiçbir sıkıntısı yok farenin.
Aligatör dedi: Rival 3'te LOD sorunu vardı sanırım, bende Viper mini diyorum. Genişletmek için tıkla... Fareyi yüzeyden yukarıya kaldırınca oluyor o, yüzeyde tuttuğunuz sürece hiçbir sıkıntısı yok farenin.
B bugrauzumcu Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 143 4 Mayıs 2021 #5 Elinizin boyutuna göre değişir Viper miniyi genelde küçük elliler kullanıyor eliniz orta-büyükse sıkıntı yaşarsınız.
Elinizin boyutuna göre değişir Viper miniyi genelde küçük elliler kullanıyor eliniz orta-büyükse sıkıntı yaşarsınız.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 5 Mayıs 2021 #6 Ardaaa11 dedi: Fareyi yüzeyden yukarıya kaldırınca oluyor o, yüzeyde tuttuğunuz sürece hiçbir sıkıntısı yok farenin. Genişletmek için tıkla... LOD sorunu zaten fareyi kaldırınca oluşan soruna denir
Ardaaa11 dedi: Fareyi yüzeyden yukarıya kaldırınca oluyor o, yüzeyde tuttuğunuz sürece hiçbir sıkıntısı yok farenin. Genişletmek için tıkla... LOD sorunu zaten fareyi kaldırınca oluşan soruna denir
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 5 Mayıs 2021 #7 Thermes dedi: LOD sorunu zaten fareyi kaldırınca oluşan soruna denir Genişletmek için tıkla... Mesajımda aksini iddia etmiyorum zaten.
Thermes dedi: LOD sorunu zaten fareyi kaldırınca oluşan soruna denir Genişletmek için tıkla... Mesajımda aksini iddia etmiyorum zaten.
darannn Picopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #8 Aligatör dedi: Rival 3'te LOD sorunu vardı sanırım, bende Viper mini diyorum. Genişletmek için tıkla... Viper Mini kullanıyorum ve LOD sorunu yaşıyorum aylardır. Bant yapıştırdım, firmware güncellemesi yaptım biraz da olsa işe yaradı fakat çok bi değişiklik yok.
Aligatör dedi: Rival 3'te LOD sorunu vardı sanırım, bende Viper mini diyorum. Genişletmek için tıkla... Viper Mini kullanıyorum ve LOD sorunu yaşıyorum aylardır. Bant yapıştırdım, firmware güncellemesi yaptım biraz da olsa işe yaradı fakat çok bi değişiklik yok.
merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #9 Lod Sorunu Tam Olarak Ne