En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SteelSeries mouse kullanmadım. Hangisinin daha iyi olduğunu söylemem fakat razer viper mini için bir şeyler diyebilirim. 1 yıldır kullanıyorum, hiç bir sorunuile karşılaşmadım. Rahat bir mouse, eliniz büyükse biraz sorun yaratabilir.
Rival 3 Wireless sorunlu ve kötü bir mouse. Kendisi zaten alınmaz direkt. Elinize uyarsa Viper Mini alınabilir ama Prime Mini ondan her konuda daha iyi ve daha ucuz: